28 juni


Äntligen har solen kommi fram,äntligen har värmen återvänt! Nu hoppas jag bara att det håller i sig resten av sommaren.

Idag steg jag upp kvart över 9 , åt lite fruckost och sen fick Jonatan skjutsa in mig till travbanan där jag mötte upp christer.
Han hade med sig sin egna häst Maro khan som jag bla skulle titta på idag och se om de var ngt , fick se då han körde honom på banan och de såg riktigt bra ut, snäll som en filbunke verkar han vara iaf :)

Efter det så hjälpte jag honom att lassta och efter det följde jag med honom hem till lund för att kolla in snygghästen, bobby brian. jag kunde inte mer än att le då jag såg honom, fyfan säger jag bara ! så otroligt snygg!
Och de blev inte sämre av att se honom trava, vilket steg hästen hade!
Hur som hellst så fick jag prova leda omkring honom osv och de känndes jätte bra, dom sa att de fanns 2 nackedelar med honom och de var att han kan vara svår fångad i hagen, men om man har en morot med sig så skulle han komma direkt. Samma sak i boxen, han kunde vända baken till och låtsas att inte se en, men de är ju ngt som går vänja bort , inte särskitl allvarliga "problem" :) , så ja. vi får se om bravad åker i veckan, de känns fortfarande jätte jobbigt men bättre än vad de gjort innan. Går allt som planerat så kommer det bli hur bra som hellst! de är jag säker på

Nu har jag just kommit in , jag och Jessika har städat stallet och de blev jätte fiint :)! mockat ur boxarna helt, dammat och sopat och sorterat och snört bort saker som vi inte längre behöver ha kvar, äntligen är de gjort!
tack för hjälpen jessika, du är en riktig pärla!! :)

Snart kommer Jonatan hit till fäll, då ska vi mysa sen blir de sängen.
Imorgon blir de troligast Öjebyn på marknad och hjälpa pappa, tjänar 500 spänn på det så de är de värt :)
efter det ska ev Jessika komma hit och rida en sväng, de är vell det som är "planerat" iaf .

Nej, nu måste jag gå igenom duschen känner jag! är lika dammig som stallgolve var innan vi börja städa^^
tjingeling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0