14 juni

HERRE gud vilken dag måste jag säga! jag steg upp klockan 9, gjorde mig en macka och sen drack jag lite puvlertjafs.
Gick ut och slet lite hö ur Machos boll så Bravad skulle få sig lite mera mat :) och efter det gick jag och fixa litegrann i stallte. Gick in och då ringde emelie, vi bestämde nämligen igår att vi skulle rida tillsammans idag,vi skulle mötas i vältan.

Gick ut igen och tog in Bravad och ställde han i boxen vilket han inte alls gillade, han ville ju uuuut!?
Men idag var de Machos tur :) lillagubbe, ska man fara på lite längre turer är han mkt "bekvämare" att ha med sig och att ha och göra med i huvdtaget, så jag gjorde han i ordning och sen begvav vi oss mot välltan :)! lycklig heest hade jag.

Mötte emelie och de blev så att jag följde med henne hem till storbränna ett tag, vart sugen så sugen att testa rida Macho på deras ridbana. Väl hemma hos emelie så red jag en stund på banan, han gick SUPER fint och var jätte duktig! :)
otroligt tragiskt att han inte går lassta längre, annars hade jag haft priser fulla väggarna! det är jag säker på.
Sedan tog jag av honom alla grejjerna och lät honom springa lös på banan en stund, och sen hedde vi upp ett hinder åt honom så han hoppade som ett tok, haha! han såg ut som värsta araben, svansen upp i vädret och små korta studsiga galoppsprång :P söt häst <3. Sen fick han iaf gå lös och beta lite gräs & dricka lite vatten innan jag skulle bege mig hemmåt igen.

jag och emelie chillade litegrann på gräset medans Macho bubbe gick omkring inne på banan och åt maat .
Sen efter ett tag sadlade jag på honom igen och sen begav jag mig hemmåt mot fällfors :)!
ca:4 timmar var vi ute idag totalt, Lyckligare häst får man leta efter! p hemvägen var han nöjdare än nånsin.
Men de tog sin lilla tid hem, det är trotts allt nästan 1 mil och vi skrittade i stort sett hela vägen eftersom han inte har så bra kondition längre, men pigg som en lärka var han då han kom hem :) han skulle lätt kunna ta samma ridtur igen utan problem, men då skulle han nog ha lite träningsvärk imorgon skulle jag gissa ;P ! Hur som hellst så är han världens underbaraste häst, de finns inge klokare ! då får folk säga vad dom vill, men fyfan vilken häst han är.
Världens finaste Macho <3!

När vi kom hem så blev vi iaf bemötta av ett högt skrik inigfrån stallet, de var Bravad som hörde oss och blev överlycklig!
Men de blev därimot inte jag då jag såg vad han gjort med boxen!. innan var det ett litet hål i boxe som han grävt, så gör han jämt då man lämnar honom ensam , han blir så orolig. Men nu var de säkert ett hål på 30 cm åt varje håll och 20 cm djupt! sen hade han slitit upp en planka ur golvet , de såg förjävligt ut! så nu kan han inte stå därinne nåmer förän jag lagat den, billigt? neej! , men vad gör man? funderar på om jag ska lägga trägolv först och sen heöver nå gummiplattor.
Nog för att han säkert skulle he sönder det oxå med tiden, men de lär hålla betydligt längre om jag har så iaf.
Om jag sementerar golvet så gräver han ju bara värsta gropen, så de blir inte alls nå bra.
Måste hitta nå bra tjocka brädor till bra pris, sen måste jag få tag på en gummi matta oxå, svindyrt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Men jag bör ha råd, eftersom jag jobbar en massa nu och sen får jag lön nästa vecka på fredag :)!


hur som hellst så har jag nyss sett travet från Boden,  det var v75 och erik adielsson var där! typ snyggaste kusken i världen? mums! , sen åt jag lite creps oxå med räkfyllning och sen drack jag typ 3 glas vatten , utmattad efter denna långritt idag ;) , Nu ska jag gå ner och lägga migi soffan och vänta på att ola och Jonatan kommer hem, dom for tydligen till a-jaur och kolla på en bil, 940 turbo som är havsblå, hur snygg som hellst :)! men frågan är vell om den inte dricker soppa som en elefant? de har man ju inte råd med nu, tur inte jag ska ha den iaf :) jag ska inhandla en liten golf eller en smart som drar 0,4-0,5 per mil ;) hahha! naajs.

Nu i veckan väntar jobb :)! känns bra på sätt ochvis, tjänar pengar och de behöver man alltid !

uuhhh, nu ska jag vila.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0