Fyfan.

Vilken natt de här har varit, och jag menar det! jag ska inte gå in på detaljer eller så, de blir bara fel.

Gårkvällen spenderade vi iaf med Harald  och sussie, vi såg en rolig film och jag fick mej några skratt iaf innan helvettet bröt lös, Och nej de har inte med varken harald eller sussie att göra, utan de är mig själv + lite annat =)

´Nu är jag iaf uppstigen, mitt ansikte ser ut som en ballong! mina ögon är så svullna att jag knappt  kan se.
Jag har typ fortfarande ont i hjärtat (nej jag har inte hjärtfel), nivet sådär ont man kan få om man blir sårad eller så?.
Det var riktigt länge sen jag kände som jag gjorde igår, Men de behövs så LITE för att jag ska bli sårad och ledsen.
Jag har mina anledningar, vilket jag inte orkar skriva upp här, folk förstår inte endå och säker särskilt inte nu då jag inte ens vill skriva vad de är.
Men saken är den att jag skriver de här för mig själv, för att de ska kännas bättre för mig! jag skriver inte för andras skull, utan för att jag ska få avreagera mig. Folk som är intresserade får naturligtvis läsa det, men är de ngt dom inte förstår så är de nog inte tänkt att dom  ska det heller. För jag vet ju själv vad jag har skrivit?

Hur som haver, nog pratat om detta.
Jag hoppas att jag ser lite piggare ut framimot mitt på dagen, då jag ska till mamma och jobba.
Vill inte att hon ska misstänka nånting, och jag gissar att hon kommer bli guförbannad om hon får veta att jag inte for till skolan idag. Men jag kan iaf säga att jag verkligen ville dit! jag tycker de är kul, + att de är bara 2 dagar i veckan 1 timme pr gång, så varför skulle jag inte orka gå dit?

hoppas hoppas att hon inte får veta ngt, då blir de livat även där.

Imorgon är de fredag, skola från kl 9 till 10 och sen blir de stan. ska troligast träffa Mican en sväng och sen efter det kommer nog emelie och de blir som planerat, sen ska jag till frissan kl 2 och göra slingor.
Jag hoppas att de blir bra, de vart de sist iaf. Men är nästan lite halvskraj oxå, tänk om mitt hår rasar! ;O
De skulle nog igentligen inte vara så dumt, tänk va håret skulle må bra av det! tänk va ens hår måste stå ut med varje dag, inte konstigt det blir nött fort med alla hårsprayer och färgningar allt folk gör.
Men dum som man är kan man inte låta bli, de blir ju oftast så bra =)

Resten av helgen ska jag tillbringa hemma i Fällfors med mina djur.
Hästarna behöver komma ut en sväng, och jag saknar min lilla vizzla! nog för att jag var hemma igår och nästan hela veckan , men endå! jag känner mig tomm utan mina djur.
Tänk er att ett djur kan göra så mkt för en människa? dom bara ger och ger hela tiden, och endå finns de folk som inte tycker om djur, de finns djurplågare som njuter av att se ett stackars djur lida!
en sån människa skulle jag LÄTT kunna skjuta skallen av, utan TVEKAN!

Till veckan får vi se vad som händer. har inga planer på den ännu.
Nu ska jag lägga mig en stund igen, och vila ett tag få se om jag ser ngt såndär piggare ut så jag kan fara och jobba sen.

vi ses!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0