29 april.

Ny dag med nya möjligheter, som man brukar säga?

Har faktikst ingen aning om vad jag ka göra idag, jag tror faktikst att jag bara ska ta de lugnt och inte göra någonting, bara slappa och luka omkring här hemma. ev kanske fixa lite grann i stallet och rensa lite där?
Blir de inte av idag så måste de iaf göras någon annan dag, en riktig vårstädning ska jag ta och göra!
Så jag kan få bort lite skrot, sen se vad jag behöver ha kvar och vad jag kan göra mig av med? =)

Igår var jag på körskolan, mina första teori lektion. De gick bra faktikst! var inteså jobbigt att bara sitta och lyssna, förutom att jag fick jävligt ont i skallen! vi fick lite böcker och en användare som vi kan logga in på och boka körlektioner =) så de måste jag ta tag i oxå så fort som möjligt, sen måset jag  börja räkna matte nu oxå så jag hinner klart den boken innan sommaren, de kan bli tajt men de går =) de vet jag, det måste gå om inte annat.

Hur som haver, efter körskolan gick jag och mötte sussie på Frasses. Jag var så himmla hungrig att jag var tvungen att äta ngt, så de blev kyckling nuggets med sallad! lite nyttigare än ett skrov iaf? =)
sen åkte vi till kaplan skolan där vi hade våra bubbar, de var mässa på deras skola, dom visade upp vad dom hade gjort på sitt projekt arbete osv=) så vi ralla runt där ett tag, tills klockan vart halv 8 då alla fick fara hem.

De var nog allt om går dagen tror jag?
Nej! de var de inte, jag red Bravad oxå! de gick ju som de gick stundvis  eftersom han är rädd för det mesta.
Men då han väl går frammåt och slappnar av må han vara en av dom finaste hästar jag någonsin har ridit!
han är så lättsam och så känslig förhjälperna, otroligt  härlig häst att rida! fast med mkt krut i men de är så de ska va =) haha. De är bara så otrolit synd att han är så osäker, de har blivit mkt bättre! verkligen, Men allt kommer inte att försvinna, de tror jag inte. Hans osäkerhet kommer nog alltid att finnas där, men den kommer bli mindre!
De har den redan blivit och jag är stolt över honom! många anser att han är galen och helt utan vett, men han är faktikst inte det! det är bara en osäker häst som behöver någon han kan lita på och någon med jävligt mkt tålamod!
Någon som kan visa honom vägen i livet. Därför skulle jag aldrig sälja honom, klart jag har blivit tragiskt less och förbannad över den här hästen! , men då jag tänker efter så skulle han nog bryta ihop om jag sålde honom vidare och bara bli ännu värre. Vi har kommit så pass långt nu, och han har börjat lita på mig!
så skulle jag sälja honom så skulle den nya ägaren måsta börja om helt och hållet från 0 igen.

de vette fan om någon skulle palla det!? , jag är världens djurvän! jag älskar djur och älskar att hjälpa dom !
Men till och med jag har tvivlat på att det ska funka, men jag tänker inte ge upp. Han är en häst av dess like då han väl går! och jag älskar honom för den han är, inte för den han borde vara! , de kan vara de bla som gör honom till en osäkerhäst, han är rädd att han inte ska duga och då vet han inte vad han ska ta sig till! han blir stressad och nervös och vet ingenting, och då beter han sig illa.? vem vet? även djur har känslor.
Ni vet ju hur man blir själv, då man känner sig otillräcklig och världelös?
Vi människor är oxå rädda ibland över saker och ting?
och vi männsikor behöver också tröst och någon som kan visa en vägen här i livet?

inget konstigt med det alls.


Nu har solen kommit fram, jag tror jag ska ta med mig vizzla ut på en promenad och njuta av vårvärmen =)
+12,8 i skuggan, det är ganska så najs!

yeaah,bakom mina solglasögon!

vi ses.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0