27 april

Nu var de ett tag sen jag skrev känner jag, och jag hatar då jag inte skriver regelbundet för då
vet jag inte vart jag ka börja =P Men jag ska göra mitt bästa för att få ihop de någorlunda iaf.

veckan har rullat på bra, lite skola och lite jobb som vanligt ungefär =)
har även övningskört för första gången i stan , eller kankse inte riktigt i stan med till ica maxi =) parkerade och allt och de gick faktikst super bra! Sen nu när vi är inne på de här med övningskörning, så börjar jag på körskolan imorgon, min första teori och efter den blir de att boka lite körlektioner =) de känns verkligen som de är på riktigt nu, jag vill verkligen ha körkortet så fort som möjligt! och äntligen börjar de bli allvar.

exakt 7 dagar kvar tills jag är 18 år nu, så jag borde ha körkort i sommar någon gång kanske? iaf till hösten hoppas jag på.

Nu över till lite annat, igår skulle jag testa spänna Bravad för vagn, vilket inte gick särskitl bra efttersom ingen vågade hjälpa mig, HAHA! alla är rädda för han, stackarn. Men han ville iaf inhte stå stilla, första gången då jag fått honom att ställa sig i vagn så fick han ett tuppjuck för de sprakade till bakom han någonstanns så han blev skrämd och hoppade ur, och sen gjorde vi några försök igen men de gick inte som planerat.
Inte så lätt då man måste både hålla hästen och he fast vagnen själv, hade nog gått bättre om ngn kunde hålla i honom åt mig?. Men men, jag tömkörde ist vilket inte heller gick sådär utöversej bra, han vart rädd för ngt och började kuta i sidled såi inte jag skulle kunna bromsa upp han, så slet han sig men sprang bara iväg typ 10  meter sen vände han om och komme snällt till mig inge =) 'stolt* , de skulle han aldrig gjort förut.

Hur som haver så var de nog ganska bra att vi inte fick dit vagnen, då de inte gick bra att tömköra honom ens .
Men , nya dagar kommer som sagt. Lite mer träning tror jag kan behövas innan vi testar igen, sen hoppas jag på att någon kan hjälpa mig nästa gång så kanske de underättar lite, de är inte alltid lätt att vara ensam hästägare =P

Nu över till resten av helgen,  Harald och Sussie kom hit igår =) vi gjorde grillat till middag vilket var super gott!
vi åt och åt och sen vart de lite fka, sen blev det lite Film osv =) Jonte och harald körde lite cross oxå btw.

Idag har de som varit ganska lugnt, vi sov till klockan 10-halv 11 kanske, sen vart de fruckost och sen for grabbarna grus ut och körde cross, och jag & sussie tog in Macho och for ut och körde, snacka om lycklig häst?!
de var säkert 6 månader sedan han vart körd sist, för att vagnen varit trasig så länge.
Våran tur idag på 35 min kommer min lilla Macho bubbe att leva länge på =) han var såå lycklig.
image19
Vid 2 tiden fick jag sms av kaisa och hon frågade vart jag höll hus, då visade det sig att jag skulle jobba idag =O vilket jag inte fått ngn information om alls av min moder natur, Men de var bara att fara dit hur som haver.
Har ganksa nyligt kommit hem, och Nu tror jag att jag ska ta Bravad ut på en liten ridtur, han behöver röra på sig ordentigt! =) sen blir de spela lite x-box med älskling <3

Imorgon har jag inget planerat, förutom körskolan.
Så vi får se vad som händer mer än det? =)
vi ses.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0