22 april


åhh gud, idag är jag så lycklig att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen =D! haha åhhh, ngn som behöver lite lycka? ni kan få en dutt av mig om ni behöver =P

jag ska börja med gårdagen iaf, mamma fyllde 49 år! fick veta det igår och paniken spreds runt i huset, ingen present hade jag köpt (jag skämms) så jag ringde pappa och bad honom köpa ingredienser och en tårtbotten så jag iaf kunde baka en riktigt tårta åt henne =) sen gräddade ola wienerbröd och tog fram lite morotskakor som vi hade i frysen. så på kvällen vart de lite kalasande och jag tror mamma vart ganska nöjd endå även fast hon inte fick någon present =)

nu till idag!

Övningskörde med mamma till byske , sen åt jag en varmkorv och väntade på att pappa skulle bli klar för avfärd mot stan, jag och Mican skulle ju kolla resor =) !
Vi tog oss iaf iväg till sist, vi for först på lantmanna och där inhandlade jag en ny grimma åt Macho =) en vinröd.
Sen skjutsade pappa in mig till stan, och där träffade jag Mican.
Vi gick mot Resia där vi skulle kolla resor, och efter lite funderingar så bestämde vi oss för turkiet, ett jätte fint hotell i "side" tror jag de hette, 25 meter till stranden och 2 km till centrum =) de fanns bara 2 st rum kvar på det hotellet , så vo TOG DET =D ! jag kan inte fatta det själv altsåå! 20 augusti bär de av =D jag längtar i sinne!
Då vi gick ut därifrån så ville jag bara skrika de högsta jag kunde! men jag behärskade mig =P haha.

assåå jag är så lycklig! och vi ska ha så himla kuul =D , synd bara att 1 vecka är lite liitee, men alltid nånting!
tänk så himmla skönt att bara få fara ifrån allt ett tag, koppla av och sola och bada  och bara chilla i värmen =D!
De som var lite dåligt var att de inte  blev allinclusive, de hade blivit lite billigare tror jag men han nämnde då inget sånt, ca:6000 kr kommer resan att gå på, men de kommer den garanterat att vara värd =) ÅÅHHH =D
image18
Ikväll blir det att vara med Harald och sussie =)!
kan den här dagen bli så mkt bättre?? =)

JAG ÄLSKAR LIIIIVEEEEEEEEEET! =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0