30 september.

Altså kan vädret bli sämre???? tror tammetusan inte det, har regnat i sinne HEELA gårdagen samt idag än sålänge..hästarna fick sova ute natten mot lördagen för då var det uppehåll, när jag kommer på morgon så hade vist Bobby haft lite trevligt, han hade nämligen rivit ner övertråden på bortre långsidan och som jag kan se på spåren har iaf halva han varit ute för att komma åt gräset, tjockis...är inte direkt så han måste svälta så han har anledning att göra det -.-!! var iaf bara börja med att fixa till det..
 
mot eftermiddagen började det regna som ett tok, blåste kallt gjorde det oxå!!så hästarna fick stå, blir så jävla bitter...Iaf så kom Mican och Jocke förbi en sväng och hälsade på, sen på afton drog jag till Jävre och hälsade på Nina vilket var ungefär tusen år sedan, tror det var april sist vi sågs?? inte ok, så de var jätte trevligt att ses igen :)!
for hem vid 11 tiden, gick direkt över till stallet och plockade in hästarna som stod och huttrade vid ledet , dom var nästan blöta igenom täckena :/ uusch vad jag hatar regn...
 
Idag for jag och Jonte ner till pipens en sväng och kikade på halva byn som var där och åt bakismat :P
Nu är vi just inkomna efter att ha varit till drängs och hämtat hö, första lasset på hela sommarn. då hämtade vi dock 175 balar i början på sommarn så de har räckt ett tag.
 
Nu blir de soffläge en stund, förhoppningsvis slutar de regna snart så jag kan fara ut och köra häst.
Ikväll får vi se vad som händer :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0