5 juli.

är kass på att uppdatera, inte för att de spelar ngn roll egentligen men :P
Idag har jag vart med Mican hela förmiddagen, vi drog till Burträsk och kollade in marknaden :) Cilla fick följa med oxå, perfeket miljöträning! hon skötte sig faktiskt heeelt exemplariskt <3
 
Fanns ganska mkt att titta på, dock blev det mest ätbara ting som fick följa med hem ;) typiskt när de är marknad!
Tackar och bockar iaf för en mkt trevlig dag med bästaste Mican :)
 
I afton när vi kom hem var jag helt död, slutade med att jag somnade på sängen och sov med vovvarna i 2 timmar!
Jonte kom upp och väckte mej, han hade varit söt och gjort middag <3.. nu på kvällskvisten kom Mican och Robin förbi, blev kubb spel och lite prat :) dom fick inviga kakan som jag snörde ihop i afton oxå, glömde skriva att jag faktiskt var duktig och snörde ihop ett bakverk efter middagen ;) blev riktigt lyckat!
Hästarna har fått stå idag tyvärr, jag fick nämligen mer eller mindre order att skippa ridning/körning åtminstone ett par dagar efter att jag fixat ryggen, är så sjukt jävla öm att jag knapt kan lägga mig ner i sängen utan att det tar ont.. Dom får stå även imorgon, om det ska bli så varmt som dom säger så känns de lite jävligt att he sej ut mitt på dagen, kvällen jobbar jag så då hinner jag inte heller.. Lördag fm hade jag tänkt ut iaf, sen jobbar jag fm på söndag så då hinner jag ut med dem även söndag afton, så de blir helt Ok endå.. sen har jag ju som sagt semester, då kör vi stenhårt! :))
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0