1 juli.

En bra helg har just passerat, i fredags blev det en repa till stan för att hänga med Harald och Sussie, blev en vända på stadsfesten för lite käk (under tiden de var gratis inträde) sedan avslutades kvällen med film mys , Vizzla och Cilla var med såklart och Cilla fick träffa en kisse Tjopp för första gången i hennes liv, vad jag vet? :P Gick iaf jättebra, hon åt inte upp honom iaf ;)
 
Lördag blev de chill här hemma, har dock inte hunnit med att göra NÅGONTING!!? jävligt konstigt de där..
regande mestadels hela dagen så inge vettigt ute blev gjort, inte inne heller för den delen... jag är så sjukt stressad över saker hela tiden att det inte blir någonting alls gjort, inte ok! tur jag jobbar sista veckan, sen går jag på semester! ska bli otroligt skönt.. Lördagkväll blev det iaf en oplanerad liten "fest" , jag och Mli tog oss några drinkar och gick sedan ner på folkan där det var pubkväll med trubadur och hela kittet, en riktigt lyckad kväll blev det :)
 
Och idag Söndag har vi bara tagit de lugnt på förmiddagen, nu i afton åkte jag och Jontis in till stan där det vankades middag hos Roger och Carina i ursviken, nu är vi just hemkomna igen , blev en snabbis in på Maxi och handla lite oxå så vi klarar oss ett tag :)
 
Har just varit över och dränkt häst stackarna i myggmedel för andra gången idag, jag tror ingen kan förstå hur OTROLIGT mkt mygg vi har i år!! detta är bland de värsta jag varit med om, helt ärligt!!! om vi säger såhär, på 4 dagar har jag använt upp nästan 0,5 liter myggmedel till mina hästar, i vanliga fall brukar de gå kanske 1 liter på en hel sommar!? jag hoppas att det lugnar ner sig snart, för detta är INTE ok! nästan så vi öveväger att skaffa oss en gasoldriven myggfångare, för det går verkligen inte vara ute på kvällarna!....
 
Förövrigt i hästväg så ska Bajen sättas igång ordentligt nu under min semester, nu har jag all tid i världen!
tanken är att han ska gå minst 4 dagar i veckan , gärna 5! vi kommer finslipa lite på konditionen nu dom första veckorna , känna oss för lite hur mkt som han har tappat osv. Bobby ska få komma ut åtminstone 2 dagar i veckan, då är han nöjd :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0