7 augusti.

Today is the day, idag ska jag till läkarn och förhoppningsvis få hjälp!
blandande känslor, men jag hoppas såklart att det ska gå vägen och att han KAN hjälpa mig..
 
Undra vad som hände med vädret, igår visade dom att det skulle vara +20 grader och strålande sol, är dock bara 13 grader och massor med moln, ser ut som det ska börja regna närsom helst! ett dåligt tecken kanske..
 
Igår var jag ut och galopp jobbade Bajen, när vi red ut var det bara +15 grader och lite halv kallt, mot slutet blev det dock hur varmt som hellst och jag trodde jag skulle svettas bort! tempen visade på +20 när vi kom hem igen, skumma väder! hästen var fin iaf, pigg och glad. känns äntligen som att vi börjar vara på G igen! kval i oktober borde inte vara något problem :) , Mican och Frida kom förbi och fick rida lite oxå, dom fick sköta avskrittningen ;) gick alldeles lysande! nästan så man kan tro att de är födda på hästryggen ;)
 
Förövrigt igår klippte jag gräs i sinne, känns idag kan jag lova! har så fruktansvärt ont i ryggen och inte på tal om händerna, att sitta och vibrera runt på en tattarklippare är vell inte vad jag är skapt för, men det är ju så kul!
Tränade även lite med Cilla, mkt kontaktövningar där hon hela tiden ska hålla fokus på mej, gick riktigt bra faktiskt! men såklart behöver hon öva mera, men att hålla ögonkontakt är hon riktigt duktig på! alltid ett stort +.
 
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska ticka så jag kan börja bege mej, återkommer vell senare om hur det gick!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0