28 augusti.

Gått några dagar sedan sist, men har vell faktiskt inte hänt allt för mkt, har mest bara vart hemma och tagit de riktigt lugnt, vädret har inte direkt varit på den bästa sidan, börjar vara höst på riktigt nu! igår regnade det och stormade riktigt ordentligt, 30 mm regn anlände och de blåste på hej vilt! hästarna fick stå inne hela dagen, tror dom tyckte att det var riktigt skönt :) , jag och pappa trotsade dock vädret och bygde klart hagen! rev ner tråden i söndags nämligen, så igår blev det ny tråd så förhoppningsvis ska de hålla hela vintern :))
 
Imorse när jag skulle plocka ut grabbarna grus såg dom ut som varsitt spån monster! :P dom hade nog njutit riktigt ordentligt efter att ha stått utomhus heela sommaren lång :)
 
Fick förövrigt ett tråkigt samtal imorse, det var mamma som ringde... Morfar har nu lämnat jordlivet, efter månader av sjukdom så känns det bra att han äntligen slipper lida, det var inget liv för honom..Nu får han äntligen återförenas med mormor, och leva ett liv utan smärta och sjukdom tillsammans med henne <3
 
 
Vila i frid älskade Morfar, Det är du värd <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0