20 augusti.

Äntligen har den äckliga värmen börjat ge med sej en aning, röt + extrem värme (för att vara den här sommarn) är ingen hitt , enligt mitt tycke.. Nu har vi ca 14,5 grader i skuggan, dock varmare i solen men inte lika hemskt! nu vill jag att hösten ska komma, det är den bästa årstiden jag vet :)
 
Började dagen med att utfodra djuren, som vanligt.. sen gick jag över till Mican och hälsade på deras ny tillskott, en fantastiskt söt liten schäfer valptik!! pratade på en stund innan vi kom fram till att vi båda var hungriga , så blev ett besök på folkan för lite lunch oxå.
 
Kom hem vid 14 tiden, glömde bort klockan och att jag skulle till banken innan kl 15 då dom stänger för att lämna in 2 st checkar med lite pengar på som ska in på mitt konto. 25 över 2 drog jag iväg! bättre sent än aldrig ;) hann då med god marginal, tur audin e snabb ;)
 
Nu har jag och Jontis ätit lite middag, blev lite keso för min del då jag inte kände ngn direkt hunger..
Medecinen har faktiskt börjat ge sin verkan, dock lever en del biverkningar kvar oxå som jag hoppas ger med sej snart..
 
Ikäll blir det en snabbvisit uppe hos Mli för att kolla in hennes nya lägenhet, sen iväg till Mican och Robin igen och spela lite Mario och pussa lite på valpisen :] Jag önskar dem verkligen all lycka i världen och hoppas att det blir en kanon vovsing <3
 
Nu en kopp kaffe!
 
 
Imorn börjar jag jobba igen btw, OJ så skönt!!!

Kommentarer
Postat av: mican

tack Mia :) <3

2012-08-21 @ 08:28:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0