25 april.

Löning idag, så efterlängtad kan jag säga! dock blev jag snabt fattigare, Tosca var nämligen svullen i höger öga imorse, sen upptäcker jag att hon verkar irriterad över sitt högra öra oxå? så jag kollar och det såg då rennt förjävligt ut! rött och svullet samt att hon hade riktigt ont :( så konstigt!? jag som alltid är och pillar i hennes öron har inte märkt någonting, de måset ha tvärbrytit ut?

Iaf så ringer jag veterinären som vill att vi ska komma in med henne, sagt och gjort! väl där så konstaterar dem att Tosca fått en öroninflamation, dom kollar även upp ögat som var svullet men dom hittade inget  där som tur var, förmodligen har hon lyckats komma åt med tassen när hon kliat sig eller dylikt..

Nu har hon iaf fått medecin , örondroppar som hon ska ta nu i 10 dagar! hoppas på att de går över fort så hon slipper ha ont <3


Förövrigt så kommer jag att flytta mina hästar i början på juni och hyra in dem i ett stall i Byske, ngt jag borde gjort förlänge sen! oj vad detta ska underlätta, trots blandade känslor.. men skulle det inte fungera så finns alltid stallet på hemmaplan kvar! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0