10 april.

Var ut och körde Bajen igårafton då det faktiskt fortfarande var ljust när vi kom hem, blev en jogging runda på ca milen, avslutade med lite tömkörning hemma på gården vilket gick alldeles lysande! han var trevlig överlag igår, alltid lika kul :)

Borstade även upp Bobby som löser något så kopiöst med hår! använde mig av svettskrapan som har piggar på ena sidan och stod bara och skrapade & skrapade, 10 kg hår senare så gav jag upp då mina händer ville gå av :P, Tur att Bajen är nästintill nakenfis !

Idag vaknade jag upp till världens snöoväder, käänns INTE bra kan jag lova! vart är solen och barmarken som kommit fram? näe fyy si bittert... känns som det kommer ta 100 år innan snön försvinner i år :(
ska strax ta ut hundarna på en prommis, sedan göra mig klar för eftermiddagsarbete! inte taggad, har ont överallt..dock ledig imorgon, SÅÅ SKÖNT! då ska båda hästarna ut under förmiddagen, ska som sagt testa rida på Bajen för första gången på ett bra tag, har bara kört honom senaste tiden. Anledningen till det är att jag inte har ngn ultimat sadel, den bomlösa funkar men inget han bör ridas regelbundet i. Bobby ska få dra vagn, de är det bästa han vet! :)

sen när Jonte slutat jobbet vid 15 åker vi in till stan och möter upp camilla (hans mamma) för en tripp in på resebyrån, hoppas dom har ngn kunglig resa ! skulle helst vilja åka NUU! om vädret ska vara såhär så....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0