9 september.

varit ute i skogen med hundarna nu på förmiddagen, hästarna fick äta fruckost inne och när jag gav dem så märkte jag av ngt mkt underligt! Bobby ville först inte ha sitt hö!? de händer inte! han är den mest matglada jag vet och brukar alltid vara ivrig då de är mat på G. Så jag tog ut honom och provade febern, 37,1 låg den på vilket är normalt för honom. Gick ut och promenerade en sväng oxå och han var inte riktigt sej själv. gick in i stallet igen och han  började äta, lät honom vara en stund och nu när jag kom dit för att plocka ut dom så hade han då ätit upp maten..

Släppte ut Bajen först och tog sen Bobby och promenerade runt lite och kikade om han var sugen på grön gräs då? vilket han var, promenerade lite till och släppte honom sedan i hagen och han började äta av höet iaf. men ngt verkar inte stå riktigt rätt till :( ska hålla ögonen öppna och blir de inte bättre ringer jag ut veterinären! för såhär brukar inte min Bobby skrutt riktigt vara.. :(

ikväll är tanken att jag och Jonatan ska åka till ursviken på kalas då karina fyller år, men vi får helt enkelt se om jag kan åka iväg, vill inte lämna honom själv om de inte blir bättre..


Min fina älskade älskade häst, låt de inte vara ngt allvarligt..
<3


Kommentarer
Postat av: Hanna

Sv; eller ja hittade precis den, men jag har kollat runt lite och jag kommer garanterat fortsätta läsa! :)

2011-09-09 @ 14:10:16
URL: http://lifelongdream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0