8 september.

Jag har nog aldrig varit med om en envisare förkyldning! känner fortfarande att jag har feber, dock är halsen helt ok nu men därimot har jag börjat hosta och slemma som aldrig förr, finn ingen hejd! uusch...

Igår afton städade jag och Jonte inne i sovrummet och bytte sängkläder + sorterade tvätt osv, och ngt jag upptäckte var att jag har tammefan inga sockar även fast jag köper nya hela tiden! hur kan de komma sej att dom bara försvinner?? :O när jag väl hittar dem så är de oftast bara 1 av varje , ruskigt störande!!. passade på att sortera i min garderob litegrann oxå vilket var välbehövligt då de mesta som borde varit därinne låg på golvet, hur nu även de kan komma sej? :P nääe, bara inse att man är en slasahaas.

Idag har hästarna fått gå ut, dom fick stå inne hela gårdagen nämligen då de var skitväder! regnet bara öste ner och de blåste som sjutton, idag är de iaf uppehåll än sålänge så dom får passa på att njuta utav det :)).
Imorgon ska hästarna få röras är min plan, Bajen ska få gå intervaller då de inte blev av i måndags då jag tänkt och Bobby bara motion. sen jobbar jag hela helgen lång efter en veckas ledighet!

Måndag tisdag till veckan är jag ledig, så på tisdag ska jag dra ner Bajen på banan för ett snabbjobb igen, ska bli sjukt spännande! för känns allting bra då så anmäler vi till provlopp, och känns de bra då är det bara kvala! huurv, blir nervös bara av att tänka på det, samtidigt som jag kommer vara världens lyckligaste över att vi äntligen tagit oss dit :,)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0