28 september.

började min morgon med att stå på min orbitrec och trampa en stund, sedan blev de en lunch med jennie och efter det så drog jag mej mot staden för att utföra de ärenden jag hade. Blev först royal och inhandla skor till hästarna, Bajen ska få ha vanliga järnskor den här gången + grönsulor fram och Bobby skrutt får ha järnpjucks han oxå.

sedan upp på solbacken och in på blomsteraffärn och inhandla ngt snygt att ha ute på bron i höst, efter de gick jag in på Rusta vilket var FARLIGT! råkada impuls köpa nya tapeter till köket, jag som skulle sluta göra såå :P
skämt och sido, har länge funderat på att byta ut dem och så fick de bli. Så det är iaf det jag och Jonte har spenderat kvällen med idag, med lite idol tittande imellanåt^^ resultatet blev riktigt bra så förhoppningsvis är jag nöjd ett tag iaf innan de är dags att byta igen ;) haha.

bild på resultatet kommer imorgon!

Imorgon har jag en ledig dag, då ska båda hästarna ut under dagen är min plan, sen ska jag STORstäda inne på Toan och dammtorka hela huset, göra lite höstfint sådär :))

Nu väntar sängen för min del, höres imorn igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0