23 september.

Så var de fredag, igen! jag klagar dock inte eftersom jag är ledig i helgen :))

allting rullar vell på, vädret hade kunnat få vara bättre men regn hör vell lite hösten till? dock är de jävligt kallt ute idag, bara +3 grader så hästarna fick på sej täcken imorse så dom slipper bli blöta och kalla.. Har tydligen snöat i arvidsjaur och mot jörn hållet? shiit, hurvas då jag tänker på det, snart är vintern häär..

Igår var jag ledig, hästarna fick vila, men böjde igenom Bajen litegranna för att se så han inte tagit skada av provloppet i osndags , men allt vara bara frid och fröjd! pratade med chrsiter för en stund sedan och vi bestämde att vi kör provlopp igen nästa onsdag, lika bra det så han får springa med andra hästar ist för att jag ska ner och snabbjobba honom ensamen. Då kommer vi testa lite nytt på honom eftersom vi upplevde att han blir lite "rullig" ibland, ska sätta på ett guldskor av den bredare sorten och sedan grönsulor fram, så får vi se hur de fungerar.
Förmodligen så kommer han få korta korta broddar på nu oxå eftersom de kan  snöa vilken dag som helst! man vet alldrig när man bor i norrland så de gäller att vara förberedd.

Hann inte ut med ngn av hästarna idag på förmiddagen då jag fick en klippning kl 11, sen såg jag att jag började 14,40 ist för 15,40.imorgon ska jag iaf stiga upp så jag åtminstone hinner ut och skritta Bajen innan jag beger mej iväg mot lite festligheter :))

söndag blir en lugn dag, båda hästarna ska som sagt ut och röras och sen på afton bär de av mot ursviken :)

Fina Bobby skrutt <3


Kommentarer
Postat av: Camilla

har du fått en tid med sadelpia nu? :)

2011-09-23 @ 19:13:53
URL: http://unafraid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0