21 september, stolt är ordet!

Jag är så stolt som jag bara kan bli över min fina underbaraste Bajen! <3
vi anlände till banan ngt sent pga vägarbete, tog oss 20 min att köa genom stan! morr*

Iaf så fick han gå direkt från värmningen till start, alltså ingen vilopaus därimellan vilket alla andra hästar hann med..då de var 2 st som höll på ta licens som var med i loppet så var 2 st omstarter medräknat, och de gick bara fint tills de blev den 3dje och seriösa, gick iväg rätt bra men sen blev ngt lite galet och han galopperade, Leif fick dock stopp på honom snabt och dom travade ikapp ledande ekipage, Leif la sej i rygg på ledaren och låg kvar där till sista halv varvet, då fick Bajen gå upp i dödens men 300 meter kvar blev han slut och orkade inte spurta förbi.
slutade en halv längd efter ledarn så han kom på en god 2a plats! mitt FINA FINA hjärta, så ortroligt duktig <3

detta var alltså första "starten" för Bajen på över 2 års tid, sedan kan jag ränka på 1 hand hur många gånger under min ägo han sprungit med andra hästar. så jag kan inte vara mer än TOKNÖJD! är så stolt <3 han hade spår 11 förövrigt, glömde nämna de i all hast :P!

Nu har vi kommit hem igen för ett tag sedan, båda mina guldgossar har fått komma in i stallet då de bara är regn och rusk..själv ska jag ta och lägga mej då jag är sjukt trött efter denna spännande dag , och jag kommer gå i säng med ett STORT leende på läpparna!


och ett stort Tack till Mli som körde enkomt för att komma och kika på oss och ge oss stöd, de värmdee :,))


Kommentarer
Postat av: Åsa

grattis! ja hade tänkt komma men glömde tyvärr bort de. men kul att de gick bra :)

2011-09-21 @ 23:45:16
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0