18 september.

Mår bättre idag, kanske för att jag vaknade upp till världens underbaraste höstväder?? jag verkligen älskar hösten, iaf som den är just nu.Hatar dock att veta om att det snart blir tjäle i backen och stenhårt, grått och trist..
Men får passa på att njuta sådana här dagar och göra de bästa av det :)

Hästarna fick sova ute inatt så jag kunde ta en redig sovmorgon, sagt och gjort, vaknade av att Mli ringde kl halv 1! dålig stämning, de är inte Ok att sova så länge :P men förmodligen behövde jag det då jag endast sov 4 timmar natten innan...

Har vart en mkt lugn dag idag, har busat med vovvarna och klappat på heestarna, nu ikväll hade jag tänkt fara till ridhuset och se Mlis lektioner men min biljävel vill inte starta och de lyser lampor tammetusan överallt, så de blir att sitta hemma ikväll.. ska ut och skritta Bajen en runda och sen städa inne i stallet.

Imorgon ska jag se över hagarna ordentligt och justera lite så den är redo för kommande vinter, känns hemskt att säga det men de är ju sant!. jag hoppas dock att denna vinter blir mindre kall än förra, den var fan hemsk! i snitt hade vi -15 till 20 hela jäkla vintern, blir de så i år så flyttar jag söderut!! sådeså..

ska även hinna ut med båda hästarna, blir förmodligen inga problem då jag är ledig hela dagen :). Bobby ska joggas och Bajen ska få gå intervaller, Tisdag jobbar jag eftermiddag så då får hästarna vila. Onsdag jobbar jag förmiddag så på eftermiddagen ska Bajen gå dressyr och Bobby vilar, Torsdag är jag ledig så då ska båda hästarna röras men vad har jag inte bestämt än. Fredag jobbar jag kväll så hästarna vilar, sen är jag ledig helgen så de blir awesome! :))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0