10 september.

insåg idag att jag inte "kunde" köra intervaller med Bajen då vi ska ner på banan och snabbjobba på måndag eller tisdag, tycker de blir lite för tätt inpå nämligen så de blev en jogging tur i skogen ist ,kändes riktigt fin och taggad vilket är roligt :).Bobby skruttiis mår bra idag, inga konstigheter alls! så skönt att de inte blev ngt allvarligt.

I afton har jag haft eftermiddag på jobbet, var rent utav STENdött enda framtill kl blev 20,55 (vi stänger 21,00) såklart! livets jävlighet.. fick inte stänga butiken fören kl var 10 över 9, och jag har bara betalt framtill dess, så de sög..
Tur att kassorna inte jävlades med mej så jag var tvungen hålla på med de i en evighet oxå.

NU är jag iaf hemma och har just nattat hästarna, pinkat hundarna och gjort mej själv klar för sängen.
Öppnar imorgonbitti sen är jag ledig eftermiddagen och enda framtill onsdagkväll så jag klagar inte^^!
Förövrigt idag när jag stod på jobbet då de var som allra lugnast så gick jag in på LCHFbutiken.se och beställde hem lite mera grejjor, bla mera mandelmjöl då jag tycker att de fungerar ganska så bra till både bröd och kak bak, sen blev de lite annat smått och gott oxå.

Imorgon efter jobbet ska båda hästarna ut, Bajen ska gå dressyr och likaså Bobby är tanken, ska se om jag kan tvinga min fina sambo till att ta lite bilder , så förhoppningsvis så kanske de dyker upp nå nya ridbilder på kvällen sen :))


<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0