Lite bilder på finaste Smoa

Fick en kommentar av Smoas tidigare ägare som undrade hur hon har det och hur hon ser ut nu, så tänkte berätta lite om henne bara :).. För de första så har vi lagt till ett S i hennes namn, så hon heter numera Smoa bara för att vi har ett S eller Z med i alla våra hundars namn :)) ngt vi fått för oss bara, haha..Hon mår iaf alldeles utmärkt och har blivit poppis av oss allihopa ! som sagt så har jag och mamma delad vårdnad om henne så de dagar jag är ledig är hon hos mej och de dagar mamma har tid så är hon hos henne.. De dagar jag jobbar får hon vara med mamma på kiosken vilket har fungerat jättebra..Hon älskar att få vara med och göra saker och är otroligt lättlärd!
Hon älskar att få vara lös och busa runt på gården, gå promenader och att vara i skogen, nu ser vi fram emot snön som snart kommer så hon får testa på att åka skoter och följa med till fjällen då den perioden kommer.

Hon är en fantastisk hund på alla sätt och vis, och vi ser fram emot många många år tillsammans med henne :)
Här kommer lite bilder på henne, tyvär har de inte blivit så många ännu då kameran vi hade är så dålig. Nu har vi dock köpt oss en systemkamera så nu kommer de bli mera bilder!! :))






En sugen liten dam som väntar på käk! :))




Smoa och gänget! ;)


Väntar på att få smaka en karamell :,)!


här får Smoa vara med i stallet :)!



<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0