dag3,Mina mål/drömmar/önskningar

tycker att denna var rätt svår, Men mål försöker jag sätta litegrann hela tiden , rätt enkla simpla och sedan bygger jag vidare på det tills jag kommit dit jag vill komma. Iaf så är mitt nuvarande mål att fortsätta med Lchf och gå ner lite mera i vikt, mitt totala mål är att tappa 20 kg och hitills har jag tappat 14  , men jag tar de lite pö om pö :)
ett annat mål är att få Bajen till start, vilket oxå går åt rätt håll och är inte långt borta .

Mina högsta önskan är att få vara frisk, jag är livrädd för att bli sjuk på ngt vis! har dock redan problem med ryggen sen jag flög av en häst i 12 års åldern, vilket bara det är sjukt jobbigt..ständig värk och smärta, dock mer eller mindre.
Sen kan man ju inte låta bli att tänka lite på hur livet skulle vara som miljonär ;) så några mille på fickan så man slapp jobba och ha ångest över vad man vill jobba med skulle ju inte vara så pjåkigt?. . sen skulle de såklart vara superoligt att lyckas inom travet och få fram en fin häst som betalar för sej åtminstone, och sist men INTE minst så önskar jag att alla jag tycker om som står mej nära får leva ett bra liv.!





Om du fick 3 önskningar, vad skulle det då vara ??


Kommentarer
Postat av: jässica

1, att jag och alla nära får vara friska

2. att den sista hästen i stallet också kommer till start

3. mycket pengar ;)

2011-10-13 @ 10:29:32
URL: http://jaassica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0