2 oktober.

Dagen började med regn blåst och rusk, passade på att åka in till byske och hämta ut mitt paket från bubbleroom där min bikini bla väntade, testade den när jag kom hem och den passade fint! sköönt :)

Helt plötsligt blev de iaf strålande sol och klarblå himmel, så jag tog ut Bajen på en tur i skogen efter min favvo stig som jag inte ridit på iaf på över 1 år då bron över ett stordike har varit rasfärdig, nu hade dom dock fyllt igen med sand/grus ist för träbron så nu gick de alldeles utmärkt! :D därimot blev jag lite besviken, dom har nämligen vart där och huggit ner en jävla massa träd så det var kalhygge mestadels hela vägen , min fina väääg! den var inte alls lika mysig längre :,( sen var mina fina nerfallna stockar borta oxå som vi brukar skutta över, så de sög.
Men iaf så hade jag en fin pigg och glad häst , Tosca fick följa med oxå och hon var då minst lika glad^^

sen ska jag allt tala om för er vilken fin pojkvän jag har! han bjöd ut mej på middag idag , och vi hamnade på restaurang Viking, kan lova er att de var länge sedan jag åt så gott! heelt fantastiskt! Jonte åt en renfile med nå go potatis till, och jag åt oxfilespett med stekta grönsaker (uteslöt potatis) och en underbar sås! mätta och belåtna for vi därifrån, vidare till ursviken hem till Jontes pappa och karina där de bjöds på efterätt som bestod av choklad mousse, sedan blev de lite prat om allt och inget, sådär som de brukar vara när vi kommer dit :))

Nu är vi af hemkomna, var ett tag sedan då jag har hunnit ta in hästarna och göra natt till dom osv, nu väntar sängen då en ny dag väntar imorgon :))! Nina kommer på besök så båda hästarna får följas ut imorgon, kommer bli glada gossar! <3


snart!!!


Kommentarer
Postat av: Åsa

usch vilket jävla ställe hakke gård är :S jävligt fränt, men maten sög ju fan röv :S

2011-10-03 @ 12:36:11
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0