25 oktober.

Fick fan en chock imorse när jag steg upp kl halv 10, det var -3,5 grader ute och fortfarande frost! nu är de snart vinter alltså.. hurv..Iaf så tog jag ut hästarna och gav dom mat, rastade hundarna och gav dom maten och sen blidde det en snabbdusch för att sedan tanka bilen och dra mej mot Jävre till Ninis, väl framme åkte vi in till piteå och gjorde stan osäker. Mina ärenden var alltså att hitta en bikiniunder del och gärna ett par shorts och ett linne, kan säga att de tog en jäkla tag innan vi ens fann bikini underdelen! några shorts hittade jag inte, men faktiskt 2 st fina linnen, en t-shirt och en typ ärmlös tunika. så jag är jättenöjd endå! nu är jag ännu mer redo för thailand ;)

Iaf så är jag stolt över mej själv att jag inte ens gick in i alla butiker som jag brukar vara i, för jag vet att då kommer jag bara hitta ngt mer fint som jag vill ha vilket jag inte har råd med denna månad, får vänta till thailand där det tydligen är jättebilligt att shoppa :)

Hästarna har fått vila idag då de blev lite senare än planerat allting, var inte hemma fören vid 17,30 igen och då var de bara börja laga middag, efter middagen blidde det en prommis med vovvarna och nu är jag just inkommen från stallet efter att ha plockat in grabbarna grus :) nu väntar jag på att värsta pojkväns akademin ska börja på 3an och efter det blir de förmodligen sängen, är trött efter denna dag.

Imorgon jobbar jag eftermiddag, ska ut och köra Bajen under förmiddagen är planen. På torsdag jobbar jag förmiddag och på afton kommer Mican och Ante hit och käkar middag, fredag jobbar jag kväll och lördag några timmar på förmiddagen, sen ledig söndag, Måndag har jag ingen aning eftersom vi inte fått nya shemat än.. sen drar vi ju för fasiken på fredagen! shiiit alltsåååå....



Snart dags att raka hästarna igen, körde med denna rakning på Bajen förra vintern och tyckte de blev superbra! kör nog på samma i år igen, Bobby får nog behålla pälsen ett tag till :)


Kommentarer
Postat av: Åsa

vem är byskebon som va me i Värsta pojkvänsakademin? :O :O

2011-10-25 @ 22:24:05
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/
Postat av: Åsa

jahaaa kanske inte så konstigt att man inte vet vem de är om han är inflyttad.. Är ju iofs några år yngre än mig men tycker ändå att ja brukar ha rätt koll på dom yngre ändå :P Synd att han åkte ut, hade vart kul med lite norrländska :P

2011-10-25 @ 23:55:37
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0