23 oktober.

Ganska grått och trist väder ute idag, blev att åka in till byske under förmiddag med Jonte och handla lite så vi slipper svälta ihjäl^^, sedan åt vi lite lunch och efter det så har vi varit ute i stort sett hela dagen lång.
Jag gick iaf över till stallet och plockade in Bajen för en körtur, Tosca fick följa med oxå :)
Iaf så for vi ner efter hälleströms vägen och joggade efter den rätt sakta i ca 7 km, märkte att de börjat frysa på i backen nu så snart kommer man inte kunna springa alls i stort sett. Senhösten är verkligen en dålig period att träna häst på, allting är grått och trist + stenhårt i backen! man tappar lite av motivationen (iaf jag), men det är vell bara att försöka göra de bästa av det hela helt enkelt, som alla andra år.

den 31 oktober blir de ev kval för Bajens del, har pratat med christer om det och han tycker att de vore lysande att ha de ur världen, är ju trav i skellefteå då så vi slipper åka så långt, sen är de bortgjort nu innan vinter och vi kan starta ifall vi hittar ngt lämpligt lopp åt honom :), blir förhoppningsvis bestämt imorgon hur vi gör.

Förövrigt har jag fortfarande ont i ryggen, är dock inte riktigt lika sne än sålänge men jag börjar ge upp hoppet om att de någonsin kommer att bli bra, har tagit de lugnt nu sen i onsdags och känner inte ngn större skillnad, så de känns bara onödigt att sitta inne  och inte göra så mkt om de endå inte ger ngt. Jag knaprat lite piller och kör på ist tror jag :P haha.

i afton ska jag baka bullar, hade tänkt göra det i torsdags men de blev inge av, sedan väntar en soffkväll med mys framför tvn , sådeså!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0