12 oktober.

Min "fina" veckoplanering har du spruckit för länge sen den här veckan känner jag, dels för att jag har så sinnes sjukt ont i ryggen och för att jag inte känt mej 100% kry. Ingen ursäkt egentligen kanske, men jag kan lova er att det är ett helvete att ha ont i kroppen!..

förmiddagsjobb idag, är ju som sagt bil lös nu till er som inte vet det! sålde pärlan i helgen och saknar den redan, man är så otrolig låst när man bor som man bor och inte har egen bil. så nu snyltar jag på brorsans lilla toyota då han som tur är har 2 bilar i körbart bruk, även Jonte erbjöd sej att låna ut sin men de blev inge av , fick inte upp bildörrn på skrotet igår när jag skulle he mej iväg, SATAN så arg jag var!! måste dock ha sett förjäklit roligt ut där jag stod och slet som en galning :P.

Planen idag är att jag ska skynda mej iväg efter jobbet och handla, sedan hem och snöra ihop ngn form av middag, sedan efter det vid 18 så ska jag hänga med jennie på sminkparty hos grannen, kan ju vara en rolig grej :) och ikväll blir de en skritt runda med Bajen i mörkret är min tanke. Ledig imorgon, känns ruggit skönt! :))


Blöt bäbis Tosca förra hösten :,)


Kommentarer
Postat av: humern ;)

hahaha, skulle vela ha sett när du stog där och slet :P

2011-10-12 @ 10:42:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0