en liten tanke.

Något jag kan störa mej på något så sjukt mkt är folk som skaffar sej djur, som sen går och köper de billigaste tillbehören de kan hitta till dem, som både mat och saker! Finns så sjukt många som går och köper sitt hundfoder tex på coop bara för att de är billigt, men har inte ens en tanke på om det är bra för hunden eller inte?! Har sett många hundar med ruggit dåliga magar och fula i pälsen bla pga för dåligt och näringsfattigt foder, och ägarna bara struntar i det och tänker endast på att det är billigt och att djuret ska vara glad för att den ens får mat!?

Nu säger jag inte att coops hundfoder är dåligt och att de ska fungera sämre än vad ett dyrt hundfoder gör, jag tror inte att det är bara där de sitter, självklart tror jag att kvaliten spelar roll! men för vissa hundar funkar "billigt" foder och för många inte. Därimot tycker jag att man som djurägare är skyldiga att se till att våra djur får i sej den näring och energi de behöver, vi är oxå skyldiga att se till att våra djur mår bra överlag och de tycker jag många verkar strunta i. Om en hund gått omkring med dålig mage under en lång tid tex så kanske de är dags att fundera på om maten verkligen är bra?eller om det är något annat som är fel.Tänk er själv hur vi mår när vi har ont eller är dåliga i magen.

Även många djurägare dras för att fara till veterinären med sina djur bara för att det kostar pengar, de kan även jag göra men skillnaden här är att jag gör det iaf! Det är något man måste räkna med att det kostar att äga ett djur, mer eller mindre antagligen men man ska ALLTID veta att det kan komma oväntade utgifter.

För mej är mina djur mina bästa vänner och dom betyder i stort sett allt, anledningen till att jag ens skrev detta är att jag kan verkligen inte förstå mej på folk som inte ser till djurens bästa, många gånger handlar det om brist på kunskap, men många blundar oxå för sanningen..



Vi har ett ansvar..


Kommentarer
Postat av: FlizanLizan

Hejsan



Äru sugen på en ny design så kostar bara mina designers 75 kr eller 100 kr :P

2011-11-02 @ 13:27:39
URL: http://flizanlizan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0