30 november.

Vilket jääkla skitväder de varit idag! spöregn och gråmulet hela dagen lång, har knapt vart ljust ute ens -.- uuschh..
Hästarna har då fått stå inne idag, de var dom vell inte allt för nöjda över kanske men dom skulle bli minst lika missnöjda av att stå ute så det får dom leva med :P.

Följde med mamma och pappa en sväng in till stan idag, måste passa på nu när jag inte har egen bil ^^ blev en sväng inne på Jula, därinne bjöd dom på glögg och pepparkakor och jag måste helt ärligt tala om att jag faktiskt tog mej en liten hutt av glöggen, skämmes! men gott var de ^^

Gjorde ett besök inne på skohuset oxå i tanken att jag skulle hitta ett par rejäla vinterskor och ett par uggs, uggsen hittade jag men nå rejäla vinterskor hittade jag inte! iaf inga som satt bra på fötterna, varenda sko jävel glappade i hälen! jag som verkligen HATAR att köpa skor i vanliga fall kan då tala om att de blev då inte bättre av detta ! morr*

Köpte iaf uggsen för 100 lappen, rätt värt ... Efter ett besök därinne drog vi vidare mot arken zoo och inhandlade lite hundfoder, blev ett snabt besök på ÖB oxå innan hemgång vankades.

Ikväll har jag bara myst med Jonte framför tvn, halv 8 hos mej, bonde söker fru och Leilas söta jul! myys :,)
nu kom vi faktiskt in efter en kort kvällspromenix med hundarna, det enda som väntar nu är att krypa ner under täcket och slå igen öga för lite sömn :) imorn är det en ny dag! stan väntar då oxå, sista klapparna ska inhandlas. SÅ skönt att ha det ur världen! hästarna ska motioneras oxå, på fredag väntar förmiddags jobb och på afton anländer nog Harald och sussie som det ser ut nu, WIIEE :D!!


de va tider :,)


Kommentarer
Postat av: marina --- montéryttare

åh vad ja skulle vilja testa åka scooter! vekar ashäftigt! hade du en bra semester?

2011-12-07 @ 07:11:21
URL: http://marinasmonte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0