24 november.

Haft finaste Nina och vovve Doris på besök idag, blev en sväng ut med hundarna i skogen i uppdraget av att finna 7 st julgranar till skylsöndagen i byske på söndag, fann efter lite omständigheter 4 st iaf, inte illa pinkat :D eftermiddagen spenderades i köket med lite pepparkaksbak och julmusik, såå mysigt :)

Nu har jag och Jontis just ätit middag, fick bli en enkel kycklinggryta idag med blommkål som tillbehör för min del.
Nu ska jag alldeles strax sätta igång med lite saffransbulle bak är tanken, sedan ska jag he mig ut i stallet och pyssla om mina fina grabbar :)

Fick ett roligt samtal i afton, var på bya möte i måndags? där alla i byn fick komma med förslag om vad vi ska hitta på för att få en mer levande/växande by, i slutet av mötet kom jag med förslaget att göra ridbana av gamla fotbollsplanen på skolan eftersom den inte används av någon och har inte gjort på länge.I afton ringde karln som höll i mötet och tyckte det lät som en bra ide och att vi fått tillåtelse av kommunen, nu ville dom bara ha på papper hur mkt intresse som finns och vad banan kan nyttjas till..var många som lät intresserade av att hålla lite hundkurser osv därnere oxå så det vore ju helt fantastiskt då vi är rätt många hundägare här i fäll och byarna runt omkring!? tycker iaf att de inte finns ngt att förlora, det kan då absolut inte bli sämre för byn ! :)

Jag hoppas och TROR att om vi bara tar tag i saker och ting kan Fällfors bli en betydligt mer levande by, precis som den var förr! :)


Kommentarer
Postat av: Åsa

hihiii :) jadu de går väl sådär, nu är ja bara glad att ja faktiskt kör crosstrainern, har varken mätt eller vägt så tar de sen :P tänkte bygga upp nån slags kondition, de går ju redan bättre än första gången ja klev upp på den :D

2011-11-24 @ 22:58:57
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/
Postat av: Jennie

Öj brudeen!Visst spikar vi julklappshandling på Måndag ;D?

2011-11-26 @ 15:16:18
URL: http://jennieelundmaark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0