22 november.

Märkte ngt mkt konstigt idag då Jami var här och skodde, Bajen ville inte lyfta sitt höger bakben , Jami fick rent tvinga honom till det och då "small" de till lite lätt i knäskålen och han kunde sedan lyfta benet utan problem. syntes oxå de 2-3 första stegen när jag ledde honom att benet som hakade upp sej, så förmodligen har Bajen fått Patella?.

Jami kände igen symtomen och kände själv till en häst som hade samma problem, och de ska tydligen vara i stort sett helt ofarligt, men självklart blir jag nojjig direkt och sätter mej och googlar runt lite men kan inte hitta ngt direkt farligt med det, ska dock endå ringa veterinären och be dom komma och kika på det om det inte försvinner inom kort, vilket de kunde göra tydligen.Imorgon ska jag ut och köra honom en sväng och se hur han ser ut då..Läste oxå att om man vill och tycker det är ett problem så kan det opereras, tydligen ett rätt enkelt ingrepp så de känns bra iaf.

Bobby var ngt ogredig som vanligt men skötte sej endå bättre än vissa andra gånger iaf ^^ griis nisse!

I afton åkte jag och Jonte in till stan, gick en runda inne på ÖB och inhandlade lite smått och gott, sedan in på arken zoo för att köpa foder och tuggben till vovvarna, sist men inte minst så landade vi i ursviken hos Jontes mamma camilla för lite middag, hans mormor och morfar var där oxå och vi passade på att visa en massa bilder från thailandsresan. en mkt trevlig kväll blidde det :)!!

Nu har vi ganska just landat hemma, har gett hästarna kvällsmat och likaså hundarna. Sängen känns mer än lockande just nu så alldeles strax ska den avnjutas^^ imorgon ska jag ut och köra hästarna är tanken, sedan kommer Mican hit under eftermiddagen en sväng, ska bli trevligt :)!



Ge mej en massa snöö! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0