21 juni.

Nu skulle en utlandsresa sitta jävligt fint kan jag lova! regnet har öst ner hela dagen utan att ens fundera på att vara ett liite litet uppehåll! och när jag kollar på Klart.se så är de ungefär vad dom visar i minst 1 vecka frammåt -.- vist kan de ändras fort, får hoppas på det iaf...

Hästarna har stått inne hela dagen, de regnar så pass mkt att de inte ens lörns att lägga på dem regntäcken , dom blir dyngsura direkt endå.Hundarna är rätt understimulerade dom med då vi bara sprungit ut och snabb-kissat några gånger, hoppas att de lugnar ner sej ikväll så vi kan he oss ut i skogen och busa bort lite energi.

Imorgon väntar eftermiddagsjobb, är de någorlunda väder under dagen så ska jag ut och köra Bajen en sväng innan jag her mig iväg, om inte så ska jag pyssla på lite här hemma. förövrigt är jag så FÖRBANNAT less på denna förbaskade kattlåda! lasse springer dit ungefär var 10 minut och gör sina behov, börjar helt seriöst tro att de är för att jävlas med mej!?!?! MORR!
så de stinker kattpiss heeeela tiden och de är bland de väärsta jag vet! sen då jag väl känt doften 1 gång så känner jag den hela tiden, även fast de kanske inte är så farligt. men endå, sjuukt störande! Nu åkte han faktiskt ut i regnet en stund då han legat inne i soffan hela dagen, lata kisse :P !!

Har varit duktig och dammtorkar inne i sovrummet idag, oj så välbehövligt! förstår inte att de blir dammigt så fort som de faktiskt blir?! men nu är de gjort iaf, bara resten av huset kvar! tjoohooo -.-

Nu ska jag gå ut och kissa mina hundar, hämta posten och ge hästarna mat.

SNUUUSK LASSEEE!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0