31 augusti.

rätt intensiv dag idag oxå, vaknade och gick ut och plockade ut hästarna & gav dom morgonmaten, gjorde mej i ordning för att dra mot byske där jag hade klipptid kl 12, rastade hundar och gjorde allt sådant klart och sedan drog jag iväg med hela hundarmen i bilen. dumpade odjuren inne på kiosken hos mamma medan jag klippte mej, OJ så välbehövligt de var! håret hade verkligen vuxit som ogräs senaste tiden..

efter klippningen åt jag en varmkorv utan bröd hos mammsen innan jag begav mej mo stora staden, mot lassa för att dra ut staven ur armen, så nu är de fanskapet borta! och FAN för Bmi!! fattar inte hur läkarna kan gå på sådant. Jag låg på gränsen till att få äta p-piller som typ trionetta osv då dom innehåller så mkt hormon tjosan, så klämmer äckel läkaren ur sej
-Ja, jag fattar då inte vart dina kilon kommer ifrån, du ser inte alls ut att väga så mkt!
då säger jag -Näee, för så jävla mkt väger jag inte heller att de är en hälsorisk för mej att äta p-piller,har ju ätit de innan i flera års tid! hur gör ni med folk som tränat och är som världens muskelpaket? räknas dom som överviktiga dom oxå eller?

Och tydligen så gör dom det, dom måste få ett läkarintyg innan dom får stoppa i sej dessa förbannade piller! nääe usch så sur jag blir, hur fan tänker dom??..

Efter vistelsen på lassa där så drog jag till lantmanna och inhandlade lite grejjer som jag behövde, blev bla:
*Grimmor
*2 st grimmskaft
*1 klotång till hundarna
*2 st hovkratsar
*tuggben till hundarna
*ridvantar
*hundmatskål


sen är jag så sen med allting idag så hästarna får rent utav en oplanerad vilodag, inte för att jag tror att dom klagar.
ikväll ska jag bara ta de lugnt och varva ner efter dagen, annars finns risk för extrem huvudvärk och de pallar jag intee..



Kommentarer
Postat av: sussie

jag förstår dig, det där med läkaren och deras jävla skitmått, exakt sådär var det för mig också. Har ringt i enkom och klagat och skrikigt vilka idioter dom är som tar bmi som nått jävla universalmått...bmi som dessutom har, av vissa ledande människor inom bantningsmedelsföretagen, ändrats från 27 för kvinnor och 28 för män till 25 för ALLA! vilket jävla påhitt det där är alltså, gud jag känner rent att jag blir upprörd bara av att skriva allt det här. nä, bu för bmi...det borde bannlysas!

2011-08-31 @ 23:22:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0