30 augusti.

En förmiddag på jobbet blev det idag, sen vid halv 4 drog jag till solbacken på arken zoo och hämtade upp min lilla Vizzla som mamma varit dit och lämnat på trimmning, oj så fin hon blev lillskruttaan :,)!.. sedan vidare hemöver i full fart då Jontes mamma och lillebror vincent komme på besök. Gjorde ugnspotatis och grillad kyckling till middag, dock blev de blommkål som tillbehör för min del , nästaan lika gott de :,)

Efter middagen gick jag över till stallet ganska direkt och gjorde i ordning, vid 18,30 anlände sussie elin och emelie V då jag lovat dom att de skulle få testa rida, sussie har ridit lite förr så hon vet va de handlar om, och emelie har gått på ridskola i några år så även hon ha vare vee förr ;) För elin blev de första gången sedan hon var riktigt liten, men jag måste säga att dom imponerade stort på mej allihopa!

Jag och Emelie for ut en liten kortis först och kände lite på gossarna, jag tog Bobby skrutt och var beredd på en hel del bus men han skötte sej EXEMPLARISKT! emelie fick ta Bajen och han skötte sig fint som vanligt, hon red honom faktiskt väldigt bra! är så kul att se ngn annan rida honom någon gång så man får se hur fiin han faktiskt är :,). sedan blev de sussie och elins tur, sussie fick rida själv på Bajen och jag gick med Elin som fick rida på Bobby, gick såå braa såå :)

Nu har dom just åkt hem, har suttit och tuggat mörk choklad och snackat en liten stund innan de var tvugna att åka,blir mörkt så fort nu och de har ju trots allt 6 mil att köra oxå.. finns verkligen nackdelar med att bo så långt bort ifrån "mänskligheten", men jag hoppas iaf att de inte blir sista gången dom kommer på besök allihopa :)..

ska alldeles strax gå över och natta hästarna, sen väntar sängen då jag är sjukt trött! har varit en rätt intensiv dag .
Imorgon får jag en liten sovmorgon, sen bär de iväg mot byske för en klippning och sedan vidare mot stan till barnmorskan och dra ut staven ur armen, efter de ska jag in en sväng på lantmanna och fixa lite grejjor, hästarna "behöver" nya grimmor och vovsingarna vill ha lite tuggbeen, grimmskaft behöver jag oxå! tycker de är lite roligt att lantmanna börjat satsa så mkt på häst/hund grejjer, skönt att slippa åka igenom stan varenda gång för att ta sej till Royal , pallar inte stå i alla rödljus :P

imorgon afton ska iaf båda hästarna få röras, Intervaller står på schemat för Bajens del och Bobby ska få komma ut och busa i skogen, mina underbara go gossar! jag har verkligen världens finaste hästar <3


Finaste Bobby skrutt <3


Kommentarer
Postat av: marina

roligt med en som ska börja starta =)

själv har ja två travhästar som tävlar, en har dock varit skadad längre tid så ja började sätta igång han idag. Min hemmabana är Kalmar =) kör du lopp med eller bara tränar du? =)

2011-08-30 @ 22:14:12
URL: http://marinasmonte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0