3 augusti.

Nu befinner jag och Jonatan oss i falun hemma hos Faster och Rolf, vi anlände sent på måndagkväll och resan gick bra om vi bortser från en TRAGISK grej! när vi kommer till ö-vik stannar vi på macken för att fika lite, öppnar bakluckan och sätter oss breve Tosca , och jag lägger börsen på BIL TAKET.. va tror ni händer??

Vi far vidare och hinner till härnösand innan jag inser att min jävla börs är BORTA!?!jag börjar skrika som en stuck gris och ber Jonte stanna vid vägkanten så vi kan leta den, men inser snart att de inte är lönt då den var spårlöst borta,förmodligen efter e4an.. Mitt i all panik så plingar de till i telefonen, var ett sms av ngn vänlig själ som hade hittat igen MIN BÖRS!! dock var den helt tom förutom körkortet, alla andra kort var borta och mina pengar var borta, gick miste om 1500 spänn! men de var iaf bara vända om och hämta igen börsen då jag behöver mitt körkort för att kunna ta ut pengar på banken , sen så att jag kan köra bil och legitimera mig på ngt sätt osv.. väl framme i Ö-vik igen så möter vi upp karln som hittat börsen , jag tackar så mkt och erbjöd honom en hittelön, den ville han dock inte ha. Tänka sig att de finns vänliga männsikor här i världen oxå :)

Hur tur i oturen var inte detta? det händer ju fan inte :P , dock svider det att mina pengar försvann, Hade verkligen INTE råd att förlora dem... Men är man så kass får man skylla sej själv helt enkelt!!..

blev iaf ca 18 extra mil pga detta, så vi anlände inte fören vid 23 på kvällen, trötta och sluta efter dagen..

Vi har de iaf bra nu och jag har vell lyckats förtränga min kassa incident någorlunda iaf, jag kan då LOVA att jag ALDRIG mer kommer lägga börsen på biltaket, de är då ett som är säkert :P

Imorgon nalkas hemresa och ett stopp på IKEA!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0