25 augusti.

Jag är så sjukt nöjd idag att de då inte ens finns! för de första så for jag ner med Bajen på banan med Nina som sällskap/hjälpreda, gjorde honom i ordning och värmde 5 bakvarv och han kändes bara fin, dock liite okoncentrerad som vanligt då han springer själv.Han känns iaf klockren i auktionen och nu känner jag verkligen att han orkar! värmde iaf första 3 varven i 2 min tempo och sista 2 i 40 tempo, rätt lugn värmning. skrittade ett varv och körde sedan ett hit på 1640 i 22 tempo för första gången och de kändes HUR bra som helst om man bortser från hans okoncentration stundvis, men orken var de inge fel på! avslutade med att jogga ner honom ett varv och skritta ett par minuter, ca 5-6 min efter så hade han en puls på 67 vilket är alldeles kanon! Fick väldigt positiva ord av Christer , så nu tränar vi på här hemma i 2 veckor till innan nästa banjobb och känns de bra då så anmäler vi till provlopp, bla för att se hur vi bör lägga utrustningen. Förmodligen kommer vi testa helstängt/halvstängt för att få honom att fokusera på hans uppgift ist för att kika på annat, sen får vi se om vi kommer måsta ändra på balansen fram då han känns liiiite lite tung, men egentligen inte märkvärt. kan ha varit underlaget som spökade en del oxå då de var lite moddigt på banan idag..men sådan får vi mixtra med sen då vi sett mer :)

Känns iaf helt fantastiskt underbart att vi nu i stortsett är klara, åtminstone inne på de sista pusselbitarna :,)!!
motivationen har börjat komma krypandes tillbaka, så nu jääklar :D

ännu en rolig grej var att jag fick för mej att testa ett par byxor då vi kom hem igen som jag inte kunnat ha på 2 år, och guess what!? jag kunde ha doom :D faaanjävel så kul!

nääe, bara en jäkligt bra dag har de varit ! och inte blev den sämre då den avslutades hemma hos Jontes pappa och Karina för lite trevligheter :) tjohoooo!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0