22 augusti.

Ledig idag, och dagen blev vell inte riktigt som planerat.. Jonte kom nämligen på igårkväll typ kl 22 att han hade brandövning idag! och då hade vi planerat in ungefär i 1 veckas tid att vi skulle fara till stan idag och göra bort våra 100 tusen ärenden! inte nog med det, de var HAN som valde dag! var oxå bjudna på middag hemma hos hans pappa och karina,men de fick vi så vackert ringa och ställa in.. Men jag for till stan själv idag ist och gjorde bort en del av mina ärenden, for förbi travet och hämtade sadeln som camilla R lämnat i christers stall, såklart var christer där när jag kom så stannade en stund och pratade skit..

efter det hade jag tänkt köra in och gå en runda på stan men jag ides rent inte det, var så förbaskat med bilar överallt..
Pass skulle jag oxå fixa men de skjuter jag upp till på onsdag ist. drog upp på solbacken och gick in på ÖB för att inhandla lite mera tallrikar då de blev alldeles för lite nu när vi fick oss en diskmaskin, + lite fler kaffekoppar. fyndade även 10 par sockar för 79:-, lyckas alltid slarva bort hälften av dom så de behövs alltid..var in på Arkenzoo oxå och köpte ett par plädar till doggisarna + en hundsäng till mamma som hon beställde. Bokade även en trimmningstid till Vizzla nästa vecka på tisdag, har kämpat och försökt göra de själv men de blir aldrig riktigt bra , bara för stunden, en månad senare ser hon lika jävlig ut igen och de är förmodligen för att jag inte har rätt teknik..700 spänn kommer de kosta iaf, men då lär hon klara sej ett tag då man egentligen bara ska behöva trimma dem 2 gånger per år..

Efter att jag gjort detta  ovanstående så hade jag så sjukt ont i huvudet så jag orkade rent inte fortsätta med mina ärenden, misstänker att jag har problem med synen då jag ständigt har ont i tinningarna, måste sitta och kisa ibland för att se ordentligt, så de är kanske rätt uppenbart..så en syn undersökning ska oxå styras upp ngn dag framöver..


När jag kom hem igen så proppade jag i mej lite middag, chillade en stund och gick sedan över till stallet och skottade och gjorde klart för hästarna, tog in Bajen och hade tänkt testa rida i sadeln jag lånat hem av camilla, men de börja ösregna och jag blev negg och tog den bomlösa istället då jag inte ides he på stigläder schabrak och sadeljord, lat som jag är.
Men är de inte litegrann livets jävlighet att de varit uppehåll hela jäkla dagen och sedan den stund jag ska ut så börjar de ÖSregna!? jag och hästen gick bokstavligen talat VRIDA ur när vi komtillbaka -.-

NU står dom iaf inne båda två, ska strax gå över och ge dem de sista innan jag säger Natti..
Imorgon väntar en sovmorgon, sen lunch med jennie och efter de eftermiddagsjobb! sådeså..


Min fina skrot Bobby får stå för bilden idag, tagen i vårsommar :)


Kommentarer
Postat av: mican

sv; inte är det ball inte.. men jag överlever:) de är elle som ska dö för de var hon som smitta mig :P Jag vet att ja ha dåliga värden och de är därför ja blir förkyld.. så borde dra mig tillapoteket å köpa lite grejer ...

2011-08-23 @ 13:25:10
Postat av: mican igeeeeeen

förresten! gud vad duktig du är med din lchf :) du ha blivit jättesmal :D tänkte på det när jag var hos er tvärt :D sjukt duktig är du :d

2011-08-23 @ 13:25:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0