17 augusti.

Grått och mulet ute, har regnat i stort sett hela dagen men nu äntligen har de blivit ett upephåll!. Jami kom imorse och skodde om båda hästarna, bokade en ny tid om 7 veckor och då är de dags för VINTERSKOR! kan ni fatta det?? herreguud..
Hästarna har stått inne sedan igår pga vädret, men gick över där vid 15 tiden och släppte ut dom då de som sagt blev uppehåll.

Nu har jag och min Jontis just ätit middag, gjorde en fläskfilegryta och kokade blommkål till mej och Jonte fick pommes till ist.
Vägde mej förövrigt imorse oxå och trots falun resan så ha jag lyckat gåner nästan 2 kg till! total viktnedgång är nu
-11,4 kg! blev sjukt förvånad faktiskt då jag trodde att de skulle ha stått stilla nu ett tag, men icket :D bara 3,5 kg kvar nu innan thailand! kom igeeen!

nu ikväll har jag tänkt dra ut och köra Bajen en runda var planen, dock är jag sinnessjukt trött!men bara härda antar jag^^
har senaste veckorna inte riktigt känts som att gnistan finns där , hos mej alltså..Känner mej inte riktigt lika motiverad helt enkelt konstigt nog då Bajen känns sjukt fin nu och vi är SÅÅ nära målet! vore tragiskt att bara ge upp..dock har min fina vän Nina tänkt börja komma hit 1 gång i veckan och hänga med ut och rida + hjälpa till med annat som hör till, känns fantastiskt bra!är så tråkigt att jämt vara ensamen, så de ser jag verkligen fram emot :) tror hästarna kommer uppskatta det oxå då dom kommer få följas ut på tur vilket sker alldeles för sällan, tragiskt nog kan man inte dela på sej, och kunde man så hade jag gjort det för länge sen..

Hade lovat er bilder oxå, får se om jag får tid att lägga in dom på datorn ikväll, då ska jag slänga in dom här oxå!.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0