10 augusti.

Tanken med denna dag var att jag skulle städa och fixa under förmiddagen och sedan jobba eftermiddag, hur tror ni de gick?Dennis smsa imorse och säger att han är sjuk och frågar om jag inte kan jobba hans förmiddag så skulle samme ta min eftermiddag, kl var nästan 9 på morgon och macken öppnar kl 8. Dennis hade dock farit dit och låst upp osv, så de var bara snöra sej upp ur sängen och dra på se nå klea & he sej iväg! kl var 09,50 då jag var framme! snabba ryck ;D

jobbade framtill kl 14 så de var ju värt, har haft hela eftermiddagen på mej att göra saker :)! när jag kom hem efter ett stopp i byske, klippte bla morfar.. så satt ja igång med maten som idag fick bestå av stekt hamburgare med ost och lite av de som blev kvar av min blommkolsgratäng/stuvning igår, mkt mkt gott var det! Jonte åt såklart bröd till, onyttige nissen där! tur han klarar av det :P haha.

Nu har jag just kommit in efter att ha kört Bajen en runda, och idag var han nästan lite småstökig, tog bettet av mig ett x-antal gånger och försökte lägga iväg i full karriär så jag fick slita som ett tok, stretade imot och hade sej stundvis. Dock inget fel på självaste auktionen, kändes fin som vanligt! körde med det 3-delade bettet idag och har gjort de några gånger tidigare och de fungerar inte så jättebra, han verkar inte trivas med det just när jag kör så nästa gång jag drar in till stan så ska de inhandlas ett nytt stångbett med fasta ringar, lyckades nämligen glömma de sist då vi var på banan och nu är de borta såklart -.-, de trivs han riktigt bra på och jag har bättre koll på eländet :)..

Har även hunnit med att cykla en sväng med Tosca, ska ta vizzla en vända oxå innan jag hoppar in i duschen..
Imorgon blir en spännande dag, vad som händer går jag inte ut med ännu..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0