24 april.

Jag är så stolt över mej själv efter den här helgen, jisses vad jag har åstakommit mkt! Igår afton blev de storstädning i stallet och jag har nog aldrig haft så fint som de är nu! (hahah), snörde bort en massa skrot, sopade och sorterade och de blev så fiint :)

Idag har jag tvättat min bil, sen stekt i solen och de känns i ansiktet nu kan jag lova! tror detta är en av de varmaste dagarna hitills? kändes då så iaf. Nu har jag ganska just kommit in efter att ha ridit Bajen en sväng, blev mkt lösgörande och han var jätte mjuk och fin, han gick rent ÄCKLIGT bra stundvis och de är så himla roligt! sen gick vi in på en sand/grusplan och skulle gå på volt en stund hade jag tänkt, men de var inte Bajen sugen på,där gick han emot nästan hela tiden och blev så sjukt skänkeldöv! (bland de värsta jag vet!) men vi nötte på en stund och till sist fick jag ngt enstaka fint varv, så vi gav oss där. Hade tänkt ut och rida Bobby en sväng efteråt men kände att jag inte orkade, har lite små ont i huvudet och är bara allmänt slut, troligen för att jag stekt i solen hela dagen och nästan inte druckit ngt, smart som jag är...Känns iaf onödigt att fara ut och rida Bobbyskrutt och vara på halvdåligt humör, brukar inte vara ngn bra kombination.

Imorgon blir de banan med Bajen, ska få testa en ny speedcar som christer har tänkt sälja på mej, den är iaf sprillarns ny och väger bara 31 kg, specielt gjord för att användas på bana, så ska bli intressant :), är jag inte helt död då jag kommer hem sen så får Bobby komma ut då ist.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan starta en tvätt och invänta min älskade Jonte som kommer hem ikväll! <3



Här är en bild som jag glömt visa er!! det är jag och Amanda Lundmark på byske 4h ponnysarna, tror att jag var 11-12 år här? (jag med röd tröja),vi hängde där JÄMT och bråkade med dessa små ponnys :P Laban heter han jag sitter på och bor numera i furuögrund tror jag? skäcken heter beyla och hon har jag ingen aning om vart hon står idag.. Man kan inte låta bli att tänka tillbaka på dessa ponny tider, guud så mkt roligt man har haft..
De var tider det.. :,)


Kommentarer
Postat av: Nina

Säg till om du vill ja ska komma och hjälpa dig att rida bort lite energi från grabbarna ;)( misstolka det inte! haha)

2011-04-25 @ 20:02:06
URL: http://nastrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0