23 april.

Nu är beställningen från Börjes gjord! blev ett par nya helt vanliga marinblå ridbyxor, tråd till hagarna, 2 lite rennons flug/myggmedel, 2 st foderhinkar, selhängare + lite krokar. Totalt gick allt på ca 889:- och med frakten blev de ganska prick en tusenlapp, tur jag inte behöver betala allt själv ^^ mamma och pappa sponsrar till hagtråden^^.

spenderade förmiddagen med att steka lite på altanen, jisses vad solen värmde! vid 12 snåret plockade jag upp pappa och dumpade honom hos mamma på kiosken, sedan drog jag vidare mot stan på arken zoo för att inhandla lite hundfoder.
Lite onödigt kändes de att köra hela vägen dit för bara 1 ärende, men å andra sidan kan inte hundstackarna vara utan mat heller!, efter stan så for jag till kiosken och chillade en stund , drack lite kaffe och gick sedan och köpte hem färsla jordgubbar och 1 kg kycklingfile, bra å ha^^!

Nu har jag just kommit hem, har räfsat lite uppe vid stallporten och ska strax fortsätta pyssla på, pappa ska ställa dit trakorn så jag kan lasta på skräp i skopan :) för nu ska de vårstädas och bli fint! sen blir de nog en ridtur på Bajen om de hinns med, har lovat Jonte att jag ska sälja hans fiddy i afton och jag har ingen aning om när de herrskapet tänkt dyka upp?
Pappa har lovat att hämta hö åt mej oxå, dock bara 11 balar , resterande balar ska jag och Jonte hämta på tisdag och då blir de ett 60 tal iaf (puuhh...) Men jag har en fantastisk pappa som ställer upp! <3

Imorgon ska jag rida på Bobby hade jag tänkt, eller köra kanske? har inte bestämt ännu, återstår att se vad jag känner för.
Får se om Bajen får vila eller om jag far ut och dressyrar lite? vi ska ner på banan på måndag nämligen, ett mjukgörande dressyrpass skadar knappast, så de lutar åt det..

Ikväll vid 20,30 blir de käka grillat hemma hos mamma och pappa, mammii stänger tidigare på kiorren ikväll ! ska bli trevligt, betyydligt trevligare än att sitta hemma själv och glo i taket iaf :P!


Ridbyxorna jag beställde! enkelt är bäst^^


Kommentarer
Postat av: Camilla

haha vafan jag orkar inte gå upp fem kilo för att kunna ha mina ridbyxor.. :P

2011-04-24 @ 17:34:14
URL: http://unafraid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0