22 april, mkt effektiv!

Idag har jag faktiskt lyckats göra ngt bra av dagen! har nämligen åstakommit en hel del, känns sjukt bra! och kakan jag bakade till mamma blev inte de minsta misslyckad kände jag just, den blev FANTASTISKT jävla god! längtar tills dom kommer hem så vi kan hugga in på den ordentligt , hehe*

Iaf så har jag gjort mer än att bara baka en kaka, har påbörjat målningen av stallet och jag tror att de blir riktigt bra faktiskt! blir inte ljusblått som jag hade tänkt dock, de blir brunt och vitt ist, hade båda färgerna hemma så de blev billigast så^^ har målat alla 3 boxdörrarna 2 varv, sen ska de målas vitt lite här och var oxå, ska visa er bild sen på resultatet! blir troligen i slutet på helgen då allt torkat och jag har ställt i ordning.

Efter att ha målat ett bra tag så solade jag en 40 min på altanen med vovsingarna, vi njöt alla 3 tror jag :P och jag fick faktiskt lite färg, om int annat fläckvis! (fräknar....) sedan blidde det lite middag, stekte en kycklingfile i lite kokosmjölk och jordnötssmör, blev helt ok, är dock less på min egen mat.

Nu har jag alldeles just kommit in efter att ha varit ut med Bajen en sväng, tog med mig Tosca oxå så hon fick göra av med lite energi. Bajen kändes lite slö till en början, men de är han alltid på våren då de börjar vara varmt ute!, men sen då vi kommit igång lite så piggnade han till, men var väldigt lugn och snäll hela turen endå. Krävde inte så mkt av honom idag då han kändes lite loj, utan for bara ut rätt kravlöst och busade litegrann,blev en lång galopp och sen på slutet travade jag ner honom en stund och han var sjuukt fin ! han gå så äckligt bra på jaktkandaret! men han fuskar gärna litegrann så man får inte glömma bort att "rida" för det. Gick några serpentiner sista biten hem och de kändes kanon, tycker att han mjuknat i sidorna betydligt bara de 2 sista gångerna, superkul!

När vi kom hem igen fick han gå ut i hagen till de andra 2 vilddjuren som glatt stod och väntade, dom fick nytt färskt vatten och en hösudd, ska strax gå över och fortsätta måla lite tror jag, är så pass varmt ute idag så hästarna får sova ute inatt, måste passa på att få stallet klart^^

Fick erbjudande att komma till stan och festa ikväll, skulle inte sitta helt fel! men har ingen som tar hand om djuren åt mej, så de sög ju lite, meen, de kommer fler tillfällen hoppas jag :)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0