2 april

Torsdag: jobbade förmiddag, sen hem och göra middag som bestod av grillad lax och grönsaker, efter det for jag ut och joggade Bajen en runda och han kändes superfin som vanligt! hade med mej tosca oxå så hon fick rejsa av sig lite energi :). på kvällen klippte jag min bror .


Fredag:steg upp vid 11, gick över och plockade ut hästarna som fick sova inne under natten, sen gjorde jag mig klar för att dra iväg och hälsa på Nina i jävre, for dit vid 14 tiden och var inte hemma sen fören kl 02 på natten. Iaf så var vi först och kikade på kattungarna , för er som missat så kommer jag och Jonte bli med "kisse" i mitten på maj, dels för att vi har så sjukt mkt råtter ute och såklart för att de är mysigt med kissekatter :,) , dom var iaf sjuuukt söta! efter det handlade vi lite, sen hem och grilla vilket sedan smakade gudomligt! mätta och belåtna efter middagen så bänkade vi oss i soffan och chillade ett tag och bara pratade på framtill kl var typ halv 12? då for vi förbi hos en vän till Nina och hälsade på då hennes pojkvän var där, var väldigt trevligt :).


Lördag: Idag jobbar jag eftermiddag, så har inte åstakommit särskilt mkt under förmiddagen jag spenderade hemma. Har bakat lite lchf chokladbollar till kalaset imorgon, och just nu befinner jag mig på jobbet,Känner mig inte jätte pigg, magen krånglar och jag mår halvilla, hoppas inte att de blir värre än så iaf för jag orkar inte vara sjuk nu. Imorgon väntar arbete, sen kalas, och efter det ska jag ut och rida igenom Bajen litegrann, sedan inget mer planerat!

Måndag är jag ledig, då ska jag ut och köra båda hästarna en sväng är planen! samma sak tisdag.


Kommentarer
Postat av: kajsa

Sv: Ja, jag bor i klutmark!:D

2011-04-02 @ 18:03:40
URL: http://kajsens.blogg.se/
Postat av: kajsa

Sv: Jo, har funderat på att ringa en kiropratiker, vet du någon bra sån?:D Tack för tipsen!:D:D

2011-04-02 @ 20:24:29
URL: http://kajsens.blogg.se/
Postat av: Bella Manson - Kom ihåg namnet

tissetatt :) har ni valt vilken ni ska ha?

2011-04-02 @ 22:04:09
URL: http://bellamanson.blogg.se/
Postat av: Åsa

inge bra för katterna att käka råttor i år, den där nya masken som ha komme eller va de nu va :S överväger att sätta halsband me plinga på mina odjur, men måst kolla runt. vill ju int att dom ska fastna nånstans :O

2011-04-03 @ 02:01:51
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/
Postat av: Åsa

men ja tro att de int bara är att dom måst äta dom, för om dom dödar dom så kom dom ju ändå i kontakt me de där :S ja ska försöka ta reda på va de va, ha stått i tidningen :S



jaa i så fall onsda för torsda är ja nog borta :)

2011-04-03 @ 15:20:49
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0