24 september.

kallt och hurvigt har de vart ute idag, som mest hade vi 7 grader under dagen, vintern kommer sakta krypandes.
går rykten om att detta ska bli den kallaste vintern på 100 år, jag hoppas verkligen att dom skämtar! vintern som var tyckte jag var nog så kall, huvva.

Iaf så var jag ut med Bajen idag och körde lite tempoväxlingar, han kändes jätte fin och var väldigt pigg och alert!
sen tog jag in lilla Briar och borstade upp honom ordentligt, sen gick vi och hämtade posten, då vi vände om så fick han ett litet bus ryck och bockade ett par gånger :P söt gossen!, Bobby fick stå idag, hade inte tid att hinna ut med honom innan jag började jobba. men imorgon ska jag ut med båda :)

Igår var jag hurtig och bakade bullar btw, dom blev riktigt bra! sen så gjorde jag cheesecake glass som jag smakde av i morse (den skulle stå i frysen över natten) och jag lovar er att den var SNUSKIGT god! den har jag inte gjort för sista gången :P  ska bjuda över mamma och pappa ikväll så dom får smaka den :)

Imorgon ska jag som sagt ut med hästarna, sen kommer Harald och sussie förbi och hälsar på mig och Jonte :) ska bli trevligt, de var länge sedan dom var hos oss ! sen så har söt kottarna förlovat sig , stort GRATTIS till er :,D !!!


<3



Kommentarer
Postat av: sussie

åh tack micu :D är lite seg på svara men, bättre sent än aldrig ;) tack för i lördags också, var jääätteroligt :D får itne bli allt för länge innan nästa besök igen :D puusss

2010-09-27 @ 23:08:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0