4 november.

fullspäckad dag idag, ste gupp 9, tog ut hästarna, gjorde mig i ordning för att sedan bege mig mot frissan i stan, färgade utväxten och sedan la vi på en svart färg på min bruna slinga jag hade på underhåret, blev bra förutom att de svarta satte sig lite i topparna på de blonda på vissa ställen när vi skulle skölja ur det, så nu är jag lite grå/silver/blond och svart hårig :P men hon lovade att de skulle försvinna sen efter ett par tvättar , så de hoppas jag då jag betalade 1200 spänn, sen en dålig sak till var att jag även bokade tid för klippning men de fick vi utesluta då hon inte han?! :S jävligt dåligt faktiskt. Nej, ännu en gång blev jag ngt besviken på Karma, blir nog inte att gå det mer.

efter jag fixat håret gick jag en räser snabbis ner på stan och mixade min egen sallad inne på icatorget, vilken ide!! tycker de var grymt smart av dom och de fanns massa olika sorter att välja mellan, de gillar vii! :) sedan drog jag vidare mot byske där jag stannade hos mamma på kiosken åt delade salladen med henne, plockade med mig vizzla och sen drog vi hem, däckade i soffan med Jonte en stund och nu har jag tagit in hästarna för en stund sedan, gick en promenad med lillemaan och han var så pigg och glad, små travade hela tiiden och var allmänt sööt :)!

NU ska jag dammsuga och skura nedrevåningen, kanske tvär snöra ihop en sockerkaka? får se om jag ids.
Hämtade förövrigt igen min gamla sadel som jag sålde till emelie för ett par år sedan, sålde den för att den inte passade Bobby , men tror att den kan passa Bajen alldeles ypperligt, så ska testa och se , passar den så ska jag köpa tillbaks den :) jag har saknat att ha en vanlig sadel, är så tråkigt med min bomlösa att köpa paddar/chabrak osv, finns bara i tråkiga färger och sen är dom sviiindyra! sen är de världens skööönaste sadel oxå, så jag har saknat den lite :]

ska testa den imorgon på Bajen, sen ska jag nog till stan en snabbis igen och sedan blir de hämta hö! blev inte idag.
på aftonen ska jag och Jonatan ev ut och äta, sen blir de myskväll här hemma :) kommer bli kanon!

helgen ser även den väldigt lugn ut, har som inga andra planer än att hästarna ska ut och motioneras, så jag är öppen för förslag om de finns ngn därute som känner för att hitta på ngt :)!! sen ser de ut som vintern ärpåväg nu oxå, ser vääldigt lovande ut på väderkartan, de GIIILLLAR vi :D!




Kommentarer
Postat av: mican

vem går du hos på karma?

2010-11-05 @ 13:51:34
URL: http://diamantmoln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0