23 november.

Telefonen ringde just och de var ngn snubbe som ville intervjua mig om vad jag tyckte om sjukvården, rätt intressant faktiskt! sen tycker jag att de är bra att dom kanske ev ngn gång kan ta tag i skiten..

Just nu sitter jag och filosoferar lite, snön faller ner ute och de är -10 grader. hade tänkt börja med nå lunch till Jonte men insåg att vi inte har så mkt "enkelt" att laga till, så då ids jag inte :P ska strax gå över till stallet och köra Bajen en runda, sen hoppas jag på att jag hinner snöra mig i duschen en sväng innan jag måste he mig iväg mot arbetet.

Förövrigt så längtar jag MASSOOOR tills jag får ta fram julgrejjerna till helgen, men frågan är om jag ska ta fram alltihop på en gång, eller om jag bara ska ta fram julstjärnorna/stakarna och hänga upp gardinerna och vänta med tomtarna ett tag?
är ju faktiskt rätt skönt att göra bort alltihopa, men jag har inte bestämt mig än. Får se hur suget är på fredag/lördag då jag sätter igång helt enkelt :P

sen måste jag ta tag i stallet oxå som ser ut som ett slagfält, jag har så mkt saker att jag inte vet vart jag ska he allting, Täckena är fan värst! jisses vad plats dom tar, jag måste försöka komma på ngn lösning på de hela iaf.

Näe nu ska jag ta och rota lite mer i frysen, jag är ju hungrig!!?!



En liten bäbis vizzlaa <3 tänk om hon vore såhär liten söt och snäll alltid!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0