14 november/farsdag.

Farsdag är det idag, hoppas att ni därute inte har glömt bort det! man måste passa på att visa hur mkt man brys sig om sina föräldrar medans man kan :) , jag skickade iaf ett sms till min pappa idag och grattade honom. Hade tänkt ringa men då han är i kiruna nere i gruvan så har han varken sänning eller tid att svara.. Oj vad jag kan sakna honom på veckorna då han inte är hemma, men han kommer hem på tisdag och då ska jag se till att han får sin farsdags tårta :)!

Idag sov jag till halv 1, kom hem halv 4 imorse då jag var fyllechaffis till grabbarna, är fortfarande helt slut! är de jämt av någon underlig anledning, har som ingen ork alls till att göra någonting, skulle verkligen behöva fara och kolla upp mig alltså.
Gav iaf hästarna mat då jag stigit upp, sen åt jag lite fruckost och rastade mina hundar, därvid 15 tiden så for jag och Jonatan till ursviken och åt surströmming hos hans pappa och karina mfl. så otrooligt gott! sen bjöds de på friterade bananer och glass i efterätt <3, vi stannade inte så jätte länge, vi skulle hinna förbi Maxi en sväng och inhandla lite småsaker, sen har jag haft en klippning ikväll .

Nu har jag som landat lite här hemma, ska strax gå över och plocka in mina hästar och sedan ta en promenad med vovvarna, måste duscha ikväll oxå, så jobbigt! köpte föresten ett nattlinne på ica maxi då vi var dit som jag ska inviga ikväll, så MYS!
Imorgon ska jag fara ut en långsväng med Bajen innan jag börjar jobba 15,40. sen är jag ledig tisdag onsdag om jag minns rätt.
ska försöka få med mig pappa ner på banan med Bajen en sväng för ett snabbjobb, han kan behöva sota ur sig lite efter allt skrittande här hemma.

har förövrigt köpt hem saffran , så ska ta och baka lite lussebullar här ngn dag, får se då jag orkar! :P



(bild från Börjes) Briar har så mkt päls att hans fina grimma inte längre passar! måste inhandla en nyy! X(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0