13 november.

ska berätta lite kort om de senaste dagarna tänkte jag^^

Torsdag: Jobbade på macken 13-17, begav mig hemöver och fixade å donade en stund, for ut och red Bajen en vända och övade på lite skänkelvikningar , långt ifrån ännu men han börjar iaf förstå vad det handlar om! gick även lite serpentiner osv.
har jag skrivit detta innan?? :P hmm.

Fredag: Ledig, hur skönt som hellst! tog en lång sovmorgon, sen åkte jag med mamma till byske och sen vidare mot stan, blev en sväng in på jysk där jag hittade en mysig pläd till soffan <3 sen vidare mot solbacken för lite ärenden.
efter det vidare mot byske där jag färgade håret på may-lena, sen hem i 120 och fixa sig lite för att sedan dra med sig emelie på stengården i byske på magisk afton tillsammans med mamma och massa annat folk, var riktigt trevligt och jag gjorde nog årets bästa grej! jag lyckades fånga in en 9-12 veckors vild kattunge som sprungit runt helt förtvivlad på samhället väldigt länge, hade först tänkt behålla den men insåg sen att jag inte orkar ha mer djur. Men kissungen fick följa med en kvinna hem över natten, sen skulle hon ringa djurskyddet idag! så nu har hon de bra :)


Lördag: idag har de vart full rulle! steg upp vid 11 (var inte hemma fören vid 3 på freda natt) tog ut hästarna och gav dom mat, sen kom Mli hit och drack kaffe, sedan drog vi hem till henne och jag fotade lite då hon red Hubbe och Fari :)! sedan bjöd jag på mat på pipens, och nu har vi för ett tag sedan vart ut och ridit mina vildar till hästar :P! Mli for hem för ett tag sedan.
Hon fick iaf rida på Bajen som var såå fin såå , och jag på vilddjuret Bobby som var allmänt cp! men jag får skylla mej själv som ens rider honom då jag vet att han kommer vara det, skulle ha kört ist. Men de gick relativt fint stundvis, vi lever iaf! :P
Nu ska jag strax börja bege mig mot stan, ska hämta hem ola och Jonte som är och festar, sen kan jag lova er att jag ska sova gott! imorgon ska jag ut och rida Bajen, köra Bobby och promenera Briar. Har en klippning oxå , sen ska jag sparka med hundarna för första gången i åår :D! Måndag jobbar jag eftermiddag, sen väntar en rätt lugn vecka, jobbar 3 dar tror jag?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0