8 mars.

Jisses vad det blåser ute idag, de är inte nådigt! nästan så att man blåser bort då man går ut, nära på iaf.
Idag har jag tagit mig en välförtjänt sovmorgon (enligt mig) sov till kl 10,30 , sen har jag och jennie tagit en lunch uppe på fältet och pratat lite skit, som vanligt då vi ses ;) haha! jag är så glad att vi börjat umgås igen :)

Förövrigt idag så hade jag tänkt ta jessika med mig ut på tur med hästarna, men när de blåser såhär så får det vara, kan rent utav vara riskabelt att he sig ut , då de kan komma de ena och de andra flygandes i luften, rätt somde är så kanske ett träd faller över en? man vet aldrig :P sen blir hästarna alltid tokiga när de blåser såhär.

Har just varit och hämtat posten, inget kontrakt om huset har dykt upp ännu, jag är så spänd! jag tror jag drömmer om huset varenda natt, att jag och Jonatan får flytta in, jag kan inte beskriva i ord hur mkt jag längtar! ska bli obeskriviligt skönt att äntligen få ett eget hus, som jag kan kalla mitt eget ,mitt och Jonatans <3 !
vi har suttit och diskuterat lite om hur  vi ska göra om osv, de första vi ska börja med är att tapetsera om i vardagsrummet, sen får vi vell ta allt vi vill göra lite pö om pö :)


Idag jobbar jag som sagt mellan 16-20, har även blivit bokad på en tur imorgon mellan 12,30 till 16,30, sen torsdag om jag inte minns fel mellan 8-16, och fredag men kom inte ihåg riktigt vilken tid de var :P! och detta är alltså bara änsålänge, antar att de kommer bli någon tur även i helgen, så jag har de jag gör i veckan oxå! jag börjar faktiskt känna mig riktigt slut, men de får man göra då man jobbar såhär mkt, men jag behöver varendaste liten krona jag kan lyckas jobba in ! så det är bara att kämpa vidare.

nästa vecka, alltså vecka 11 så ska jag nog ta med mig jennie ett par dagar till fjälls :) resten av fällfors ska dit då oxå, så de skulle bli himla trevligt faktikst , att få komma bort ett par dagar, fjällen är en så otroligt underbar plats! jag älskar att få komma dit och bara vara, och med rätt sällskap blir det ännu bättre :)

Nu ska jag ta och rasta alla hundar innan jag måste börja pallra mig iväg mott jobbet,  vill inte bli sen^^




Kommentarer
Postat av: mican

SV; tack vi tror på er också :)



åh vad kul med fjällen!!!!!! JAG VILL OCKSÅ!

2010-03-09 @ 13:18:06
URL: http://diamantmoln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0