4 mars.

Befinner mig för tillfället på jobbet i kåge, har en liten lucka just nu så jag passar på att chilla lite framför datorn.
Har även med mig zigge idag då jag lämnade vizzla och azzi på kiosken, tyckte synd om honom ifall jag skulle lämna honom där, han hatar nämligen att vara på kiosken längre stunder, så han får jobba med mig idag till kl halv 10 ikväll :) går nog fint då han älskar att åka bil!

imorgon har vi fredag, då väntar jobb från 7-17 tror jag? sen lördag en riktig kort tur mellan 7-11 och söndag blir de nog en tur mellan 16-20, alltså inte nå längre pass , man tjänar knapt på det då de är så långt hit .
Lördag kväll blir de troligast fest, eller de blir det :P om jag inte dött eller ngt innan dess^^. blir iaf party med emelie och camilla r :D kommer nog bli najs! söndagkväll drar jag med mig emelie till fjälls och är borta till tisdag kväll/onsdag morgon.?

under helgen ska jag även hinna med at motionera mina hästar! nu när vädret verkar vändamot de bättre, idag har vi faktikst strålande sol och-3,5 grader, ruskigt härligt! önskar att jag vore hemma så jag kunde fara ut med mina gossar, men kommer inte hem fören efter kl 10 ikväll så de blir svårt :/ ska höra ifall jessika har lust att dra en sväng med Bajen så han får komma ut iaf :) återstår att se.


Förövrigt mina vänner, så ringde Ulf J igår om huset, han ska skicka kontraktet till mig nu så vi får gå igenom det och förhoppningsvis skriva under det :) jag är så glad! blir troligen att vi får börja flytta in i mitten på Mars! jag hoppas det iaf, som de lät så var de inte alls omöjligt :D så håll tummarna!

NU ska jag he mig iväg och jobba igen, sen ska jag äta middag för att sedan fortsätta arbeta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0